Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cirkus Torsgatan

0,0
0 recensioner
Redigera Cirkus Torsgatan
Cirkus Torsgatan

Mitt under pågående coronapandemi slog Cirkus upp dörrarna våren 2020 på Torsgatan, alldeles intill systercaféet Kaffeverket nära Sankt Eriksplan. I den avskalade lilla lokalen serveras bland annat soppa och focaccia med svenska råvaror och smaker.

Cirkus drivs av ägarna bakom de populära caféerna Kaffeverket, Gast och Kavalleriet, men konceptet skiljer sig från syskonen. I lokalen på Torsgatan 46, som tidigare tillhörde bageriet Bakery & Spice, serveras kaffe och enklare lunchrätter som även kan köpas med som take away. Här kan du exempelvis plocka upp en matig focaccia eller få en soppa i pappersmugg till ett överkomligt pris. Det finns även egna drycker, som exempelvis hemgjord kombucha och syrad cirkussoda, i kylen.

Lokalen har endast omkring 15 sittplatser, och visst går det bra med take away, men det går även att slå sig ner och äta på plats. Här finns en liten köksö där man kan sitta, samt bänkar prydda med fårskinnsfällar. Hela lokalen har känslan av en ljus liten industrilokal, med högt i tak och höga trähyllor. Tanken är att det ska kännas som någons eget privata kök, där man kan stanna till och inhandla sin lunch.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Cirkus Torsgatan!

Användarbilder på Cirkus Torsgatan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild