Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kaffeverket

4,0
15 betyg
Redigera Kaffeverket
Kaffeverket

Enligt många vasastansbor är Kaffeverket ett av stadsdelens absolut bästa ställen. Med mackor som görs med de bästa råvarorna, en hel del kärlek och mängder med goda pålägg, tillmötesgående personal och skön miljö har man en god grund att stå på. Brödet som mackorna görs på är ett surdegsbröd som levereras direkt, rykande färskt från närliggande Bakery & Spice. Beställ en saftig variant med cream cheese eller en lättare lunch och slå er sedan ned på uteserveringen som är perfekt för soliga dagar.

Se även Kvarteret, Gast

Användarbilder på Kaffeverket Visa alla

  • Lägg till bild
  • Fika-utbudet - Bild från Kaffeverket av Jessica K.
  • Asiatisk sallad - Bild från Kaffeverket av Jessica K.
  • Bild från Kaffeverket av Ida B.
  • Bild från Kaffeverket av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 feb 2019

Riktigt god frukost! Varit där flertal gånger och kommer alltid tillbaka. Härlig och fräsch lokal. Ganska överprisat som den mesta gröt/avokadomacka frukosten man kan köpa i Stockholm men fortfarande värt det.

5 nov 2020

Varit här på både kaffe och lunch och varit supernöjd båda gånger! Lokalen är supertrevlig och definitivt både mysig och bra för plugg/jobb. På sommaren är det en liten uteservering där solen lyser vilket definitivt ä... Visa hela »

22 sep 2019

Oerhört trevligt och avskalat där servicen och maten står i fokus. Jag är dock inte HELT såld och kan tycka att menyn, vid det här laget, är ganska tråkig och det är ingenting som direkt sticker ut från mängden (för att nämna hur d... Visa hela »

15 feb 2019 · Uppdaterad

Det är bara att instämma med alla andra. Kaffeverket är verkligen toppen! Älskar frukost hela dagen, allt smakar toppen och menyn ändras med jämna mellanrum. Inte nog med det är det riktigt fint kaffe. Lokalen är sådär trendig med vitt kakel, clean... Visa hela »

Listad i: Frukost
25 okt 2018

En av de få ställen som erbjuder frukostmeny hela dagen. Gröt, chiapudding, mackor, eko-ägg, färskpressade juicer, over-night oats etc. Bullar

Deras avokado macka är ett måste. !Så simpelt men så gott.
God kaffe.
Trevlig personal. Visa hela »

27 apr 2017

Stort fan av kaffeverket.

1 mar 2019

Trevligt café mitt i Vasastan. Bättre än dom stora cafékedjorna.

16 sep 2020

Väldigt bra kaffe och alltid mysig stämning. Läget är bra och lokalen fin!

21 mar 2018

Kaffeverket är ett av mina favorit frukostställen, mest pga att lokalen är rymlig och känns väldigt fräscht. Jag är även ett fan av deras matcha latte. Om ni inge testat en matcha latte så skulle jag definitivt ta den första på Kaffeverket fö... Visa hela »

13 jan 2021

Trevlig miljö och gott kaffe. Aningen lite dyrt...

11 sep 2021

Mitt absoluta favorit fik i Vasastan! Så fin service och kundbemötande samt väldigt fräsch mat och underbara bakverk. En favorit är den veganska chokladkakan.

25 apr 2020

Dålig service och nonchalant personal

19 maj 2016

Overnight oats❤️❤️ Bäst frukost

27 jan 2016

Stort utbud av frukost! Väldigt god gröt som jag definitivt kommer att komma tillbaka och äta igen.

7 okt 2016

Trevligt ställe! Trevlig personal, mysigt folk som hänger här, goda mackor, bra fart på wifi:t. Lite för högljutt och litet att sitta och jobba en hel dag. Men 2,3 timmar funkar utmärkt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.