Flickorna Helin Skånska Gruvan

3,5
4 betyg
Café
Flickorna Helin
3,5
4 betyg

Ett besök hos Flickorna Helin är obligatoriskt efter Djurgårdsrundan. Slå er ned inomhus i det lilla sagoslottet till huset eller sitt ned på den vackra altanen och njut av utsikten. Det egna bageriet tillhandahåller med gott bröd och bakverk, nybakat och färsk från ugnen. Menyn stoltserar bland annat med hemmagjord soppa och sallad. Catering samt festlokal erbjuds också.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Recensioner av Flickorna Helin

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det är verkligen mysigt på Systrarna Helin, framför allt dagar när det inte är så mycket folk. Idag åt jag en clubsandwich, som serverades på något mörkt rågbröd med någon curryröra till. Väldigt god!

Litet, mörkt och murrigt café på Djurgården. Stor uteservering uppe på terrassen på sommaren med utsikt över vattnet. Club Sandwichen hade mer att önska men okej. Något dyr.

Vid de tillfällen man strosar runt på Djurgården så passar det alltid att ta en paus för en kaffe eller lunch här. Mysigt på vintern med tänd brasa eller en skön sommardag på terrassen. De har både en god Club sandwich samt en matig laxma...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
4

Representerar du Flickorna Helin Skånska Gruvan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Flickorna Helin Skånska Gruvan?

Flickorna Helin Skånska Gruvan ligger på Rosendalsvägen 14, 115 21, Djurgården. I närheten ligger Skansen, Stockholm.