Kajsas i Parken

4,5
6 betyg
Bar
Kajsas
4,5
6 betyg

Kajsas i Parken är ett välbesökt sommarcafé i Vitabergsparken som skapar stämning med cocktails, vin, öl, hemlagade maträtter, kaffe och glass. Här arrangeras även livespelningar och samtal.

På Kajsas i Parken finns det plats för alla, vare sig du vill ta en frukost i morgonsolen, äta lunch med kollegorna eller ta en after work med dina vänner. Menyn sträcker sig från morgon till kväll och tillgodoser såväl köttätare som vegetarianer och veganer. Här finns något för alla. Du hittar allt från högrevs- och halloumiburgare till fish & chips, sallader och grillade surdegsmackor, och är man törstig kan man välja bland såväl alkoholfria alternativ som drinkar, vin och öl. Förutom mat och svalkande dryck serveras även kaffe, fikabröd och glass.

Caféet omgärdas av en grönskande och rogivande miljö på Södermalm. Hit kommer du via en kort promenad från Nytorget och Katarinakvarteret, ett stenkast från Sofia kyrka. Kajsas erbjuder sina gäster en flykt från storstadspulsen, utan att lämna stan – och den stimmiga, sociala känslan finns kvar.

Kajsas finns på flera platser i Stockholm och är ett familjedrivet företag som drivs av Eva och systrarna Elaine och Stephanie. Tanken är att vara en plats för umgänge, vare sig man är stor eller liten, är ett kompisgäng, en familj eller söker egentid. Här står vällagad mat och personlig service i fokus för upplevelsen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kajsas Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
6
Facebook-logo
Facebook
4,8
128
Google-logo
Google
4,3
612
Yelp-logo
Yelp
3,0
1

Recensioner av Kajsas

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Härligt café i fin inramning!

Bästa personerna som jobbar, aldrig varit på ett trevligare ställe

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
6
Facebook-logo
Facebook
4,8
128
Google-logo
Google
4,3
612
Yelp-logo
Yelp
3,0
1

Representerar du Kajsas i Parken?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Kajsas i Parken?

Vi har klassificerat Kajsas som:

  • Cocktailbar

Var ligger Kajsas i Parken?

Kajsas i Parken ligger på Stora Mejtens Gränd 16, 116 35, Södermalm. I närheten ligger Vitabergsparken. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 950m).