Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kajsas i Parken

4,5
4 betyg
Redigera Kajsas i Parken

Kajsas i Parken är ett välbesökt sommarcafé i Vitabergsparken som skapar stämning med cocktails, vin, öl, hemlagade maträtter, kaffe och glass. Här arrangeras även livespelningar och samtal.

På Kajsas i Parken finns det plats för alla, vare sig du vill ta en frukost i morgonsolen, äta lunch med kollegorna eller ta en after work med dina vänner. Menyn sträcker sig från morgon till kväll och tillgodoser såväl köttätare som vegetarianer och veganer. Här finns något för alla. Du hittar allt från högrevs- och halloumiburgare till fish & chips, sallader och grillade surdegsmackor, och är man törstig kan man välja bland såväl alkoholfria alternativ som drinkar, vin och öl. Förutom mat och svalkande dryck serveras även kaffe, fikabröd och glass.

Caféet omgärdas av en grönskande och rogivande miljö på Södermalm. Hit kommer du via en kort promenad från Nytorget och Katarinakvarteret, ett stenkast från Sofia kyrka. Kajsas erbjuder sina gäster en flykt från storstadspulsen, utan att lämna stan – och den stimmiga, sociala känslan finns kvar.

Kajsas finns på flera platser i Stockholm och är ett familjedrivet företag som drivs av Eva och systrarna Elaine och Stephanie. Tanken är att vara en plats för umgänge, vare sig man är stor eller liten, är ett kompisgäng, en familj eller söker egentid. Här står vällagad mat och personlig service i fokus för upplevelsen.

Se även Kajsas på Kajen

Användarbilder på Kajsas i Parken Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kajsas i Parken av Tove G.
  • Bild från Kajsas i Parken av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 okt 2020

Härligt café i fin inramning!

14 jul 2022

Bästa personerna som jobbar, aldrig varit på ett trevligare ställe

9 feb 2022

12 aug 2022