Mr Cake Rådmansgatan

3,5
36 betyg
Café
Cateringfirma
Hemsida
Instagram
Mr Cake
3,5
36 betyg
Hemsida
Instagram

Bakom Mr Cake står tv-profilen Roy Fares. Här möter svensk fikakultur amerikansk cafékultur; bland annat kan man mumsa i sig sötsaker som donuts, tårtor och en egen tolkning av kanelbullen, men det serveras även lunch och brunch. Mr Cake hittas i Arkitekturskolans gamla lokaler på Rådmansgatan.

Föreslå ändringar

Recensioner av Mr Cake

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec. 2018

När vi var uppe på besök i Stockholm så stod Mr Cake högst upp på min lilla kusins priolista efter att ha sett mycket på Instagram, och självklart gick vi dit! 🤩

Smockfullt med folk, vilket är väldigt roligt för dem, något job... Visa hela »

21 juni 2018

Oh lord, hur kan jag vara först med att recensera Mr Cake? Har hela Stockholm gått på diet senaste året?

Mr Cake är kärlekshistorien mellan Tösse-Mattias och hela Sveriges dessertmästare Roy Fares. Aldrig har väl ett ställe hypats upp mer... Visa hela »

18 apr. 2022

Ett bra fika/lunch/brunch ställe
Barnvänlig, kompisvänlig, föräldrarvänlig, arbetskollegor vänlig, avslappnad dejtvänlig, gammelmormorvänlig
Inredningen är kul men inte skrikig. Bra med platser, både inne och ute

Åt deras... Visa hela »

4 okt. 2022

En mysig fika ställe som jag tycker om att gå till! Gillar att de byter ut sortimentet i mellan åt och i säsongsbetonat tänk. Undrar om de har länsat landets alla blåbär🫐 för just nu har de en hel del blåbär i många av deras bakverk. ... Visa hela »

19 nov. 2019

Mr Cake måste väl ändå vara Stockholms största hit, till och med före Flippin Burgers nästan? Herregud, hur kan det vara SÅ hypat? Nog för att det är ett nice och spännande ställe, men kö utanför byggnaden i princip ständi... Visa hela »

Listad i: Att recensera
5 sep. 2019

Vad lycklig jag blir när människor jag ska träffa vill ses på Mr Cake!
Måste dock inte ha sällskap jämt, jag har hängt där många gånger själv också.
Alltid lika gott allting, och jag lovar jag har testat många olika... Visa hela »

18 dec. 2018

Mr Cake!
Blotta åsynen gör att man får diabetes och man känner hur det bubblar av extas i hela kroppen när man får syn gotte-disken.

Att stället gjort sig en plats på kartan på väldigt kort tid kan jag förstå och jag ä... Visa hela »

12 feb. 2023 · Uppdaterad

Om du är sugen på att njuta av utsökta fikabröd, så är MR Cake ett ställe som du inte vill missa. Mr Cake har gjort sig känt för sina fantastiska fikabröd som alltid serveras färska och saftiga. Oavsett om du gillar söta kanelbullar eller... Visa hela »

6 aug. 2019

Jag har tidigare känt att Mr Cake är lite överhypad men tar tillbaka det 😍. Vi åt lunch på Mr Cake idag, jag valde deras club sandwich som var så god och fräsch 😊. Rabarbermunken var också god. Det uppdaterade betyget blir 4,5 av 5 🐰 🐇

Ser fram em... Visa hela »

22 apr. 2019

Efter att ha hört mycket om detta nya café så var jag tvungen att gå dit och pröva det. Jag gick dit en gång och kommer inte gå tillbaka.

Lokalen var supertrång och väldigt mörk, massor med människor och en miljon barnvagnar som... Visa hela »

28 okt. 2019

Jag pendlade mellan att ge Mr. Cake tre eller fyra stjärnor men tills slut så landade det på tre.

Första intrycket var att det här var ett poppis ställe! Så mycket folk och ganska rörigt men dom hade ett sånt bra system för att man skull... Visa hela »

8 maj 2021 · Uppdaterad

Tyvärr en stor besvikelse för min del, testat tre olika bakelser. Red velvet croissanten var lite torr, tyckte inte fyllningen var särskilt god eller som red velvet fyllning ska smaka enligt min mening iaf. Alldeles för mycket citronsmak. Även testat redvelvet tårtan v... Visa hela »

13 nov. 2019

Bakelserna och övriga godsaker är fantastiska och i många fall lika visuellt tilltalande som goda. Prova något annat än en kanelbulle. Kan inte själv säga något om maten i övrigt förutom en frukost som var bra. Alltid bökigt med hype och lå... Visa hela »

29 aug. 2019

Den perfekta fikan, finns det? Chai latten kommer jag garanterat komma tillbaka för under vintern, smakar ljuvligt juligt och bakelserna är helt underbara. Doughnut med creme cheese fyllning bör alla testa! De har även alternativ för dem med både gluten- och laktosinto... Visa hela »

30 maj 2019

Herregud! Kön slingrar sig många meter utanför dörren och när man väl kommer in går det snabbt! Det skall hittas bord och man skall bestämma vad som skall ätas! Huvudsaken är väl fika och godsaker men det finns en hel del annat att bestäl... Visa hela »

5 mars 2019

Känd bagare på sitt eget bageri. Tacosemlan 2018 var dock en riktig flopp.

26 jan. 2019

Kommer du under peak-hour får du stå i kö. Men det är ett måste och en upplevelse att besöka detta café!

Listad i: SEMLOR
7 jan. 2020

Mr cake är uppenbarligen mest hypat för sina bakverk. Har testat en del olika och de är ju jättegoda, men det som enligt mig gör dem exeptionella är inte smakerna utan att de är vackra att titta på. Anledningen till att jag kommer tillbaka hit är luncher... Visa hela »

29 mars 2019

Sockerchock! Här finns det så mycket gott att man nästan har svårt att välja. Rekommenderar deras velvet croissant, den är så god och smälter i munnen.

Ätit en bit tårta där och tyckte det var något dyrt men tårtbiten ä... Visa hela »

15 aug. 2021

Älskar att gå till Mr cake för brunch. Beställer alltid deras Mr scrambled som är biochebröd med cream cheese, äggröra, babyspenat, kalkon, baconkrisp och parmesan. Ni hör ju! Deras croissant med fänkål och salami är också fantastis... Visa hela »

Sida 1 av 2