Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mr Cake

3,7
23 recensioner
Mr Cake

Tv-profilen Roy Fares och konditorn Mattias Ljungberg (Tössebageriet) står bakom Mr Cake på Rådmansgatan, ett café och konditori med bakverken i fokus. Här möter svensk fikakultur amerikansk cafékultur; bland annat kan man mumsa i sig sötsaker som donuts, tårtor och en egen tolkning av kanelbullen, men det serveras även lunch och brunch. Mr Cake hittas i Arkitekturskolans gamla lokaler.

Användarbilder på Mr Cake Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mr Cake av Elin E.
  • Bild från Mr Cake av Elin E.
  • Bild från Mr Cake av Elin E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

När vi var uppe på besök i Stockholm så stod Mr Cake högst upp på min lilla kusins priolista efter att ha sett mycket på Instagram, och självklart gick vi dit! 🤩

Smockfullt med folk, vilket är väldigt roligt för dem, något job... Visa hela »

21 jun 2018

Oh lord, hur kan jag vara först med att recensera Mr Cake? Har hela Stockholm gått på diet senaste året?

Mr Cake är kärlekshistorien mellan Tösse-Mattias och hela Sveriges dessertmästare Roy Fares. Aldrig har väl ett ställe hypats upp mer... Visa hela »

19 nov 2019

Mr Cake måste väl ändå vara Stockholms största hit, till och med före Flippin Burgers nästan? Herregud, hur kan det vara SÅ hypat? Nog för att det är ett nice och spännande ställe, men kö utanför byggnaden i princip ständi... Visa hela »

5 sep 2019

Vad lycklig jag blir när människor jag ska träffa vill ses på Mr Cake!
Måste dock inte ha sällskap jämt, jag har hängt där många gånger själv också.
Alltid lika gott allting, och jag lovar jag har testat många olika... Visa hela »

6 aug 2019

Jag har tidigare känt att Mr Cake är lite överhypad men tar tillbaka det 😍. Vi åt lunch på Mr Cake idag, jag valde deras club sandwich som var så god och fräsch 😊. Rabarbermunken var också god. Det uppdaterade betyget blir 4,5 av 5 🐰 🐇

Ser fram em... Visa hela »

18 dec 2018

Mr Cake!
Blotta åsynen gör att man får diabetes och man känner hur det bubblar av extas i hela kroppen när man får syn gotte-disken.

Att stället gjort sig en plats på kartan på väldigt kort tid kan jag förstå och jag ä... Visa hela »

28 okt 2019

Jag pendlade mellan att ge Mr. Cake tre eller fyra stjärnor men tills slut så landade det på tre.

Första intrycket var att det här var ett poppis ställe! Så mycket folk och ganska rörigt men dom hade ett sånt bra system för att man skull... Visa hela »

13 nov 2019

Bakelserna och övriga godsaker är fantastiska och i många fall lika visuellt tilltalande som goda. Prova något annat än en kanelbulle. Kan inte själv säga något om maten i övrigt förutom en frukost som var bra. Alltid bökigt med hype och lå... Visa hela »

22 apr 2019

Efter att ha hört mycket om detta nya café så var jag tvungen att gå dit och pröva det. Jag gick dit en gång och kommer inte gå tillbaka.

Lokalen var supertrång och väldigt mörk, massor med människor och en miljon barnvagnar som... Visa hela »

29 aug 2019

Den perfekta fikan, finns det? Chai latten kommer jag garanterat komma tillbaka för under vintern, smakar ljuvligt juligt och bakelserna är helt underbara. Doughnut med creme cheese fyllning bör alla testa! De har även alternativ för dem med både gluten- och laktosinto... Visa hela »

30 maj 2019

Herregud! Kön slingrar sig många meter utanför dörren och när man väl kommer in går det snabbt! Det skall hittas bord och man skall bestämma vad som skall ätas! Huvudsaken är väl fika och godsaker men det finns en hel del annat att bestäl... Visa hela »

7 jan 2020

Mr cake är uppenbarligen mest hypat för sina bakverk. Har testat en del olika och de är ju jättegoda, men det som enligt mig gör dem exeptionella är inte smakerna utan att de är vackra att titta på. Anledningen till att jag kommer tillbaka hit är luncher... Visa hela »

5 mar 2019

Känd bagare på sitt eget bageri. Tacosemlan 2018 var dock en riktig flopp.

29 mar 2019

Sockerchock! Här finns det så mycket gott att man nästan har svårt att välja. Rekommenderar deras velvet croissant, den är så god och smälter i munnen.

Ätit en bit tårta där och tyckte det var något dyrt men tårtbiten ä... Visa hela »

15 nov 2019

Jag som älskar amerikanska bakverk kan inte sluta att avgud Mr cake!! Svårt att välja en bakelse utan det slutar alltid med att man tar fler. Deras pannkakor va underbara med glass och colasås! Ska man fika i stockholm så ska man hit!! 😍

26 jan 2019

Kommer du under peak-hour får du stå i kö. Men det är ett måste och en upplevelse att besöka detta café!

26 sep 2020

Det mesta jag ätit här är gudomligt. Kan speciellt rekommendera cheesecakes, red velvet cake samt red velvet-croissanter. Det enda minuset är att det jämt är kö, såvida du inte går hit mitt på dagen en vardag. Och tårtbitarna kostar typ 78kr... Visa hela »

4 jun 2019

Översätt till svenska »

One of the best cake-places in Stockholm. Always presented very nicely, the staff is amazing and I have never been dissapointed in terms of the treats at this place. The coffee on the other hand leaves some room for improvement. The filtercoffee is SUPERbitter and is not in line with the high qualit... Visa hela »

8 jul 2019

Jättegoda och vackra bakverk, trevlig miljö. Tyvärr stod 5 servitörer bakom disken och pratade och skrattade högt under hela den timme vi var där. De överröstade både oss och musiken och det var tydligt att alla kunder drog sig för att börja be... Visa hela »

28 okt 2019

Varken hundar i caféet eller veganskt utbud på bakelser... missnöjd :(

Sida 1 av 2