Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Cajsa Warg

4,7
3 recensioner
Cajsa Warg

En väletablerad butik med fokus på ett sortiment som är bra för miljön. Här hittas inte minst ekologiska och närproducerade delikatesser och matvaror. Butiken på Sankt Eriksplan är inhyst i en gammal biograf vars foajé nu delas med Chokladfabriken Vasastan.

Se även Rot Butik & Kök

Användarbilder på Cajsa Warg

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2018

Älskar Cajsa Warg. Känns som man åkt tillbaka i tiden, bara att få handla maten i en flätad korg. Råvarorna är fantastiska och här finns ett utbud som är lite roligare än vanliga butiker. Dyrt ja, men när man vill kosta på sig.

12 nov 2015

Jag älskar Cajsa Warg! Så nu har jag sagt det. Jag är ytterst tacksam över att inte längre bo i närheten av någon av de två butikerna, det blir lätt alldeles för dyrt eftersom jag vill köpa allt. All annan matshopping bleknar i jämfö... Visa hela »

8 apr 2015

Jag älskar att handla i delikatessbutiker. Gå och kika i hyllorna och köpa saker du aldrig provat tidigare. Vissa saker är välbekanta och andra helt nya och spännande. Jag brukar köpa deras egengjorda såser, tryffelchips och deras hemmagjorda tryffelrå... Visa hela »