ROT Butik & Kök NK

inga betyg
$$
Matbutik
Lunchrestaurang
Mat- och dryckes-aktivitet
ROT
inga betyg

Matbutik, restaurang, bar och eventkök med stor kärlek till råvaror

Kunskap om råvaror och matens tillverkning är hjärtat och själen i ROT:s verksamhet. I NK Saluhall samlar de matbutik, restaurang, bar och eventkök på ett och samma ställe.

Stor kärlek till och kunskap om råvaror och deras ursprung är ROT:s expertis och passion. Oavsett om du kommer hit för att handla med dig delikatesser till middagen, slår dig ner för en lunch eller tar ett glas i baren, står ärligt producerade råvaror i fokus.

Matbutiken är utrustad med allt från kött, fisk, ostar och charkuterier till bröd, kakor, dryck och grönsaker – det mesta som behövs för en måltid som gör gott för både människa och miljö. ROT har handplockat alla sina producenter, eller som de själva kallar dem, mathjältar. Allt med fokus på ekologiskt och närproducerat.

I deras trivsamma hörna av NK Saluhall, där de har både restaurang, bar och eventkök, serveras även lunch och färdiga rätter att plocka med sig hem eller till jobbet. Maten tillagas på säsongens råvaror och utbudet uppdateras med jämna mellanrum. I baren serveras både vin och cider, lika noggrant utvalda.

På ROT finns även ett fullt utrustat eventkök, där du kan samla vänner, familj och kollegor för roliga stunder tillsammans. Här kan sällskap från 6 till 25 personer umgås kring matlagning och dryck på ett avslappnat sätt efter att varuhuset stängt. Värdarna guidar genom tillagningen av en trerätters middag som man väljer från säsongsanpassade menyer och förstås avnjuter tillsammans efteråt.

1 Louise N.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från ROT Bilder

Recensioner av ROT

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera ROT Butik & Kök NK!
1 Louise N.

Kontaktinformation

Representerar du ROT Butik & Kök NK?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på ROT Butik & Kök NK?

På ROT hittar du bland annat:

  • Mat & Dryck

Vilken typ av bar är ROT Butik & Kök NK?

Vi har klassificerat ROT som:

  • Vinbar

Vad kostar det att äta på ROT Butik & Kök NK?

ROT Butik & Kök NK ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på ROT Butik & Kök NK?

På ROT Butik & Kök NK serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Vegetariskt

Har ROT Butik & Kök NK vegetariska alternativ på menyn?

Ja, ROT Butik & Kök NK har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger ROT Butik & Kök NK?

ROT Butik & Kök NK ligger på Hamngatan 18, 111 47, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 350m).