Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Frisör Rufs och Kalufs

4,8 • 4 recensioner
Frisör Rufs och Kalufs

Fräsch hårsalong nära Tegnérlunden som erbjuder ledande klippteknik i gemytliga lokaler. Rufs & Kalufs har sedan starten 2003 värnat om den trogna kunden som önskar en personlig service med håret i fokus. Med sitt breda utbud och kunniga frisörer har salongen en tydlig lokal roll här på gränsen mellan Norrmalm och Vasastan.

En modern salong idag bör kunna erbjuda kunden mer än bara klipp och färg, och Rufs & Kalufs är ett bra sådant exempel. Här kan du även få naglarna gjorda utav någon av salongens professionella nagelteknologer som även dem har prisvärda behandlingar.

Det professionella teamet hårfrisörer har många års erfarenhet och jobbar endast med världsledande hårvårdsmärken. Som medlem i Frisörföretagarna månar salongen om sina kunskaper som frisörer och erbjuder även hårförlängning med äkta hår. Fråga gärna om råd och tips här för det här gänget sammansvetsade frisörer har bra koll på det de gillar mest, hår.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 apr 2017

Supertrevliga och duktiga frisörer. Jag blir alltid lika nöjd med ert arbete! :)

26 maj 2017

Mycket proffsigt bemötande. Trevlig salong. Väldigt engagerad personal och jag blev väldigt nöjd med resultatet.

7 nov 2016

Toppen salong med bästa service.

Mia

8 sep 2016

Jag blir alltid nöjd med resultatet efter att jag varit där.

Jag blir alltid nöjd med resultatet efter att jag varit där.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 maj 2017

Stockholms bästa frisörer! Kunniga, kreativa och trevliga.

24 maj 2017

Alltid proffsigt och personligt bemötande! Kan varmt rekommenderas!

24 maj 2017

Som alltid, fantastiskt bemötande och väl utförd klippning.

24 maj 2017

Underbar salong, med trevliga och otroligt kunniga frisörer. Man känner så väl omhändertagen, ingen stress eller förhastade beslut. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån!