Creative Headz Drottninggatan

1,0
2 betyg
Frisör
Creative Headz
1,0
2 betyg

Hårkärlek med en touch av rock'n'roll – så beskriver sig salongskedjan Creative Headz. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har man satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår.

De rockiga influenserna genomsyrar den gemytliga salongen som är inredd med bandaffischer på väggarna och rokokomöbler i loungen. Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna på salongen, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, och gemensamt för dem är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

1 Maria M.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Creative Headz Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
2

Recensioner av Creative Headz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Besökte salongen på drottninggatan och aldrig varit med om den känslan, av att inte känna sig välkommen. Man kände sig ovälkommen och otrevligt bemött.

Kostar inte mycket med lite artighet , att vara serviceinriktad när man jobbar på en s...

Hade varit hos creative headz ett par gånger och var aldrig speciellt imponerad men senaste gången var en katastrof. Gick in med en bild och var tydlig med vad jag ville och inte ville men frisören hade uppenbarligen andra planer för mig. Gick hem med den raka motsatsen till fr...

1 Maria M.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
2

Representerar du Creative Headz Drottninggatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Creative Headz Drottninggatan?

Creative Headz Drottninggatan ligger på Drottninggatan 88, 111 36, City, Vasastan, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 350m).