Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Green Heads Sofo

4,6
14 betyg
Redigera Green Heads Sofo

På Green Heads erbjuds grön hårvård som är ekologisk och giftfri – här används bara produkter som varken är skadliga för hälsan eller miljön. Bland annat kan du färga håret med växter och lera, få vegetabiliska inpackningar eller boka tid för ekologiska nagelbehandlingar.

Salongen är certifierat grön och värnar om både hälsa och miljö, något som bland annat innebär att produkterna inte ska innehålla några allergiframkallande ämnen. Här satsar man på en hemtrevlig känsla fylld av vardagslyx, med mysiga möbler och gröna växter. Ingenting som används eller säljs ska innehålla miljö- eller hälsofarliga kemikalier, istället jobbar Green Heads med naturliga produkter som exempelvis växtfärg och uppljusningslera som frisörerna blandar till själva beroende på hår och resultat. Även kaffet som serveras är ekologiskt.

Bortsett från exempelvis klippning, färgning och inpackning med ingredienser som avokado och vegetabiliska oljor, erbjuder salongen bland annat hårförlängning, styling och frans- och brynfärg. Dessutom har de även nagelbehandlingar med ekologiskt nagellack av den lite lyxigare sorten, ett tips till den som vill unna sig något extra.

Se även Green Heads Birkastan, Green Heads Östermalm

Användarbilder på Green Heads Sofo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Green Heads Sofo av Marie F.
  • Bild från Green Heads Sofo av Marie F.
  • Bild från Green Heads Sofo av Linda U.
  • Mathilda är en av de kunniga och duktiga frisörerna på salongen! – Bild från Green Heads Sofo av Linda U.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 sep 2020

1. Så fin salong på bästa Söder.
2. Dorotea är fantastisk och lyhörd.
3. Går alltid där ifrån nöjd och med extra feelgood känsla
4. Mitt hår har fått betydligt bättre kvalite
5. REKOMMENDERAS STARKT!

29 sep 2020

Fick fantastiska produkter idag som jag beställde igår😀👍🏼. Med kom även ett informationsbrev om ämnen man bör undvika. Bästa verkligt genuina frisören som inte bara bryr sig om ett fantastiskt resultat (hår-och hudvård) utan även alla delmoment oc... Visa hela »

1 okt 2020

Så bra koncept som värnar såväl kund som medarbetare och vår miljö. Jag har följt min frisör, Matilda, i många år och blev så glad när jag hörde att hon ville ändra riktning i livet och arbeta under mer hållbara former... Visa hela »

12 feb 2020

Hit går jag aldrig igen!
Det började med att jag var tvungen att vänta 30min(!!!) utöver min förbokade klipptid innan jag fick sätta mig ner. Frisören betedde sig väldigt drygt kring det, som att det inte alls var något konstigt med att man få... Visa hela »

Svar från Green Heads Sofo

Hej,

Tråkigt att du är missnöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna komma i kontakt med dig, så vi kan hitta ett sätt att gottgöra dig. Hör gärna av dig till oss på [email protected].

Med vänlig hälsning, Maria Hellström

12 okt 2019

Blir alltid lika nöjd, garanterat snyggt klippt! Trevliga och väldigt duktiga frisörer.

1 okt 2020

Utöver det faktum att Green Heads verkligen är en ”grön” salong - får man oerhört fin service av proffsiga frisörer. En salong som är allt annat än opersonlig ”löpande- band- salong”. Kommer aldrig byta.

18 sep 2020

Översätt till svenska »

I came in for some vegan and perfume free hair products, and Green Heads has so many options, plus the service is just excellent!

18 feb 2020

Fantastisk oas på Söder, så mysigt och proffsigt och ekologiskt, tre önskningar i ett!!

13 okt 2019

Blev så otroligt nöjd med mitt nya fräscha, slingade hår! En otroligt snygg, kall blond färg och mitt hår blev sååå mjukt!!! Rekommenderar!!!

2 okt 2020

Väldigt mysig salong med härlig, trevlig & professionell personal! Har följt min frisör Matilda i många år och hon är otroligt noggrann och lyhörd. Extra kul att hon numera fått upp mina ögon för grön hårvård vilket kä... Visa hela »

1 jun 2020

Jag älskar att åka dit och klippa håret.
En minus att ALDRIG få jag en HEJ VÄLKOMMEN 😔 i Birka inte heller

13 feb 2019

Fantastiskt! så nöjd på alla sätt!

5 okt 2020

Väldigt trevlig salong! Har alltid blivit nöjd efter att jag varit där och klippt mig. Ett plus är att de arbetar med ”gröna” produkter. Kan rekommenderas.

14 okt 2020

Översätt till svenska »

Härlig Frisersalong med fin inredning och gröna fingrar 🖐🌿🌾🌱Sofia är noggran och lyhörd och får en Att känna sig välkommen och tillfreds under tiden hon tar hand om ditt hår. Kan varmt Rekomendera Sofia & Green heads🌱

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

10 jul 2019

Fulaste slingorna någonsin! Ångrar att jag gjorde slingor där. Så ojämna och håret blev förstört. Hon lade i varken i en nyansering eller balsam efter behandlingen. Kändes oproffsig och slarvig. Kommer aldrig gå dit igen. Fick boka ny tid hos en... Visa hela »