Creative Headz Skånegatan

3,7
3 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Creative Headz
3,7
3 betyg
Hemsida
Instagram

Hårkärlek med en touch av rock'n'roll – så beskriver sig salongskedjan Creative Headz. På Skånegatan erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har man satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

Alternativa klippningar och färgningar är ingen match för frisörerna, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation. De rockiga influenserna genomsyrar salongen som är inredd med bandaffischer på väggarna och råa betongytor. I väntan på din tid kan du också slå dig ner någon av biostolarna.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, med skaparlust, talang och mellanmänskliga möten i fokus. Gemensamt för dem alla är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Creative Headz Användarbilder

Recensioner av Creative Headz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 jul 2021

Otroligt duktiga frisörer och proffsigt bemötande. Cynthia är väldigt duktig och levererar alltid enligt önskemål men ger också sin proffsiga bedömning om vad som passar just dig. Mycket nöjd!

24 jun 2021

Går alltid till Boudi för att slinga/tona och klippa mitt mörkblonda hår. Får alltid supertrevligt och proffsigt bemötande!

10 jan 2021

Att frisörer ska envisas med att ha 3 kunder samtidigt är så frustrerande. Att slinga två kunder samtidigt och klippa en annan gör att man som kund känner att frisören missar en och slarvar för att den blir stressad. Jag önskade ha balayga och har vana... Visa hela »