Guiden till prisvärda frisörer i Stockholm

Slitna toppar eller dags för en helt ny frisyr? Att hitta en billig frisör i Stockholm är inte lätt om man inte lockas av den riktiga budgetfrisören runt hörnet. Men det finns mellanalternativ som ger valuta för pengarna. Här tipsar vi om prisvärda frisörer i Stockholm som är kvalitativa och lite snällare mot plånboken på samma gång. I guiden listas bra frisörsalonger där en klippning inte behöver kosta mer än 400-500 kr och där du med andra ord kan göra ett välbehövligt "klipp". Här hittar du Stockholms mest prisvärda frisörsalonger.

Se även:

Salong Headzone

Fokus på färg och hårförlängningar

Headzone, som har blivit så poppis att de nu har tre salonger, specialiserar sig på färg och hårförlängningar. Här strömmar kunderna in och ut på dagarna, både till bokade tider och drop-in. På köpet får du ett tjugotal kunniga frisörer, välbehövliga frisyrtips, produktråd och det centrala läget. Priserna kontra kvalitén är helt klart bland stans bästa.

Salong Headzone Barnhusgatan
Salong Headzone Rådmansgatan
Salong Headzone S:t Eriksgatan

Peach Stockholm

Rogivande miljö och trevliga priser

Peach Stockholms salonger är lika mysiga som ambitiösa. Här kan du luta dig tillbaka i hemtrevlig miljö och få allt från vanliga behandlingar till extensions och bruduppsättningar. Det är bara att välja och vraka. Även prislistan är trevlig.

Peach Stockholm Vasastan
Peach Stockholm Östermalm

Michael & Frisörerna

Mångsidigt och prisvärt

Ambitiös hårsalong på Söder som fixar allt från ögonbrynen till bröllopslooken och festuppsättningen. Här jobbar man med ledande produkter som Kérastase och Ghd. Dessutom har salongen humana priser. Ett klippvänligt alternativ där du kan känna dig väl omhändertagen.

Patricia.Z Hair & Beauty

För alla åldrar

Gemytlig Östermalmssalong med det personliga i fokus. Färgning och klippning anpassas efter varje kunds unika behov - det ska vara lätt att vara snygg i håret. Här erbjuds traditionella hårbehandlingar, och Patricia som driver salongen är utbildad färgtekniker. Även barnklippning och hembesök erbjuds.

 • Prisexempel: Damklippning ca 600 kr, herrklippning ca 500 kr
 • Adress:

Swedish Natural

Med proffsiga extensions i fokus

Hög kvalitet till låga priser - det är mottot på den här prisvärda bloggfavoriten nära Odenplan. Fokus ligger på professionella hår- och fransförlängningar samt traditionell klippning. Bland produkterna som salongen använder hittar du bland annat Olaplex, ett märke som ska vara extra snällt mot svallet.

 • Prisexempel: Klippning från ca 450 kr, hårförlängningar från ca 3 000 kr
 • Adress:

Hårcenter

Snabbt och budgetvänligt

Såväl puls som ambitionsnivå är hög inne på Hårcenters salonger i centrala stan. Här hittar du ett brett utbud av behandlingar utförda med flinka fingrar, och priserna är oförskämt låga. Vill du få valuta för klipp-pengarna i centrala stan är detta ett riktigt budgetvänligt alternativ.

Hårcenter Kungsgatan
Hårcenter Olof Palmes Gata

Lazy Barber

Barbershop med klipp och kaffe

En erfaren retrobarberare vid Lilla Essingen som även erbjuder klippning för vuxna och barn. Dessutom till riktigt schyssta priser. Salongen har en egen liten kaffebar för den som är sugen på fika eller en milkshake.

 • Prisexempel: Klippning herr ca 420 kr, dam ca 480 kr
 • Adress:

Hos Marie

Värt en omväg

Vill du ha en prisvärd klippning kan en tur till Älvsjö löna sig. Hit tar sig kunder från resten av stan för att besöka Hos Marie, en familjär salong med ett troget gäng frisörer som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar. Bland produkterna finns Icon och Abba, två märken som tänker extra mycket på miljön.

 • Prisexempel: Klippning ca 530-630 kr
 • Adress:

StudioCare

Tar hand om dig

På StudioCare hittar du fyra frisörer som fixar det mesta inom hårvård till humana priser, från styling till hårförlängning. Behandlingarna utförs i hemtrevlig miljö där man kan passa på att koppla av medan håret får sig ett lyft.

 • Prisexempel: Klippning från ca 720-760 kr
 • Adress:

Fixa håret på frisörskola

Vill du ha en extra bra deal är elevbehandlingar ett hett tips. På Svenska frisörskolan kan du exempelvis klippa dig och färga håret för en billig penning, men se till att ha gott om tid eftersom behandlingen tar längre tid än hos en vanlig frisör.

 • Prisexempel: Klippning ca 175 kr