Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bongo Kök & Bar

0,0
0 betyg
Redigera Bongo Kök & Bar

Precis intill Zitas foajé på Birger Jarlsgatan finns Bongo Kök & Bar för den som vill äta och ta ett glas i livad miljö. Här varvas sydamerikanska influenser med europeiska i köket. Varje vecka bjuds det även på livespelningar, dj:s och standup.

Tidigare höll välkända Babs Bar till i lokalen innanför Zitas biljettkassa, men sedan 2017 är det alltså Bongo Kök & Bar som döljer sig här. En intim liten krog med mörka väggar, mönstrade mattor och moderna bord och stolar. Här kan man stanna till för att äta både lunch och middag, eller för att ta ett glas vid den långa bardisken mitt i lokalen – oavsett om man ska på bio eller inte. Kvällsmenyn består av både små och stora rätter med inspiration från Sydamerika och Europa, allt från nachos till moules frites. Till lunch kan man få såväl husmanskost som vegetariskt alternativ.

Kvällstid fylls lokalen snabbt upp av kompisgäng och sorl. Hit hittar både middagsgäster och AW-folk för att umgås. Också musikintresset är stort, något som porträtten av kända musiker som pryder väggarna skvallrar om. Lagom till helgerna bjuder man in olika dj:s och liveartister som intar scenen och mitt i veckorna kan man även kolla in gästande ståuppkomiker.

Sommartid har Bongo Kök & Bar en AW-vänlig uteservering på Birger Jarlsgatan.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Bongo Kök & Bar!

Användarbilder på Bongo Kök & Bar Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.