Du Calme

5,0
3 betyg
Gym
Du Calme
5,0
3 betyg

Du som söker en lyxig yoga-anläggning mitt i stan, där du kan unna dig tid för dig själv, behaglig sinnesstämning och hårdträning har hittat rätt. Du Calme är ett yogacenter där Bikramyoga står i centrum. Under ett Bikramyogapass utför du specialrörelser i 40 graders värme, vilket passar oss stela nordbor. Det hjälper oss att slappna av och ökar samtidigt blodcirkulationen. Dessutom ökar pulsen, vilket påskyndar nedbrytningen av fettsyror. Förutom Bikramyouga kan stället erbjuda Yin yoga, som är Bikramyogans raka motsats. Du Calme har även en butik, för dig som vill inhandla yogaprodukter av bra kvalitet.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Recensioner av Du Calme

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vill börja med att säja WOW, jag är helt golvad av ett Bikramyoga-pass på Du Calme.

Jag gick dit en av stockholms kallaste vinterdagar och möttes av en mysig entre med marschaller utanför. Kliver in i en varm studio som spelar lugnande musik och man kommer ge...

Fantastisk bra varm yoga med väldigt bra instruktörer. Gillar verkligen deras hot flows.

Listad i: Favorit gym

Det bästa bikramyogastället i Stockholm! :-)

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
3

Representerar du Du Calme ?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Du Calme ?

Du Calme ligger på Birkagatan 35 , Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 250m).