Blanche & Hierta At Six

5,0
1 betyg
$$$
Vinbar
Blanche & Hierta
5,0
1 betyg

En av Stockholms mest exklusiva vinlistor finns på Blanche & Hierta på Hotel At Six vid Brunkebergstorg. Baren må vara liten till storleken, men desto mer unik när det kommer till smakerna. Här satsar man även på mixologi i form av utvalda, säsongsbetonade drinkar. Till drycken serveras rustika lunch- och middagsrätter.

En intim och sofistikerad bar, så beskriver sig Blanche & Hierta som är inhyst i det lyxiga livsstilshotellet At Six mitt i stan. Vinkällaren rymmer viner från världens mest framstående vinhus, länder och producenter. Här finns bland annat flaskor som inte går att hitta på andra ställen i stan. Den som är sugen på en drink kan även välja bland innovativa cocktails med säsongsbetonat innehåll.

Utöver dryckerna serverar baren en rustik meny som innehåller både mindre och större rätter med moderna influenser. Tanken är att maten alltid ska gå att matcha med något från den extensiva vinlistan. Baren är öppen från förmiddag till kväll och serverar lunch och middag. Här kan man bland annat mötas upp över en affärslunch.

Den eleganta miljön följer samma väldesignade tema som resten av hotellet. Lokalen är inredd med enkla sammetsfåtöljer, mörka sten- och trämaterial och gröna växter. Här kan man slå sig ner och ta ett glas eller något att äta medan man insuper atmosfären. När vädret tillåter finns även en uteservering alldeles intill Brunkebergstorg.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Blanche & Hierta Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Blanche & Hierta At Six?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Blanche & Hierta At Six?

Vi har klassificerat Blanche & Hierta som:

  • Cocktailbar
  • Vinbar

Vad kostar det att äta på Blanche & Hierta At Six?

Blanche & Hierta At Six ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Blanche & Hierta At Six?

På Blanche & Hierta At Six serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Internationellt
  • Smårätter

Har Blanche & Hierta At Six uteservering?

Ja, Blanche & Hierta At Six har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Blanche & Hierta At Six lunch?

Ja, Blanche & Hierta har lunchserveringar.

Var ligger Blanche & Hierta At Six?

Blanche & Hierta At Six ligger på Brunkebergstorg 6, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 250m).