Blanche & Hierta At Six

0,0
0 betyg
Redigera Blanche & Hierta At Six

En av Stockholms mest exklusiva vinlistor finns på Blanche & Hierta på Hotel At Six vid Brunkebergstorg. Baren må vara liten till storleken, men desto mer unik när det kommer till smakerna. Här satsar man även på mixologi i form av utvalda, säsongsbetonade drinkar. Till drycken serveras rustika lunch- och middagsrätter.

En intim och sofistikerad bar, så beskriver sig Blanche & Hierta som är inhyst i det lyxiga livsstilshotellet At Six mitt i stan. Vinkällaren rymmer viner från världens mest framstående vinhus, länder och producenter. Här finns bland annat flaskor som inte går att hitta på andra ställen i stan. Den som är sugen på en drink kan även välja bland innovativa cocktails med säsongsbetonat innehåll.

Utöver dryckerna serverar baren en rustik meny som innehåller både mindre och större rätter med moderna influenser. Tanken är att maten alltid ska gå att matcha med något från den extensiva vinlistan. Baren är öppen från förmiddag till kväll och serverar lunch och middag. Här kan man bland annat mötas upp över en affärslunch.

Den eleganta miljön följer samma väldesignade tema som resten av hotellet. Lokalen är inredd med enkla sammetsfåtöljer, mörka sten- och trämaterial och gröna växter. Här kan man slå sig ner och ta ett glas eller något att äta medan man insuper atmosfären. När vädret tillåter finns även en uteservering alldeles intill Brunkebergstorg.

Se även Hotel At Six, Dining Room & Cocktail Bar At Six

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Blanche & Hierta At Six!

Användarbilder på Blanche & Hierta At Six Visa alla

  • Lägg till bild