Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Åhléns City

4,3 • 4 recensioner
Åhléns City

På Åhléns City går det att hitta det mesta; kläder, skor, kosmetika, accessoarer, leksaker, mat och en hel del inredning. Avdelningen Inredning finns på varje Åhléns-varuhus i landet men är störst på Åhléns City. Här säljs deras eget varumärke men även större märken som japanska Muji. Textilavdelningen lever upp renodlade tygbutiker. Också modeavdelningarna sträcker sig från eget till trendiga designers.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 aug 2018

Bra ut bud men mycket stressad miljö. Dom har kläder som passar alla och i alla prisklasser från medel till dyrare. Längst upp hittar du barn avdelningen med kläder och leksaker, utbudet är bra. Dom har även hem inredningen och på senare tid öppnat fler... Visa hela »

14 nov 2018

Ett varuhus med brett utbud, har mycket samlat på en och samma plats. Medan tex NK är ganska segregerat (lyx). MOOD har bara konstiga butiker. Gallerian skulle kunna vara en värdig konkurrent men där känns det att det alltid fattas något

Bra fashion-kläd... Visa hela »

11 aug 2019

Tycker verkligen Åhléns City tappat senaste 10 åren. Blivit mer dyrare märken, än mer klassiska Åhléns-upplägget. Klassisk turistfälla precis vid Centralen.

22 aug 2018

Det är ofta väldigt mycket folk, speciellt på entréplan. Trots det kan man inte komma ifrån att det är en väldigt bra butik. Klädavdelningen för både barn och herr är fantastiska. Barnavdelningen på övre plan lika så. Ä... Visa hela »