Åhléns City

3,6
10 betyg
Köpcentrum
Hemsida
Åhléns City
3,6
10 betyg
Hemsida

På Åhléns City går det att hitta det mesta; kläder, skor, kosmetika, accessoarer, leksaker, mat och en hel del inredning. Avdelningen Inredning finns på varje Åhléns-varuhus i landet men är störst på Åhléns City. Här säljs deras eget varumärke men även större märken som japanska Muji. Textilavdelningen lever upp renodlade tygbutiker. Också modeavdelningarna sträcker sig från eget till trendiga designers.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Åhléns City Användarbilder

Recensioner av Åhléns City

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 okt 2022

Åhlens som har allt! Den klassiska uppsamlingsplatsen som dessutom alltid är under förändring, känns det som. Här finns verkligen allt! Kläder från de flesta märkena, smink och parfym lika så. Inredning, restauranger, hemköp och Systembolaget... Visa hela »

Listad i: Shopping
11 aug 2019

Tycker verkligen Åhléns City tappat senaste 10 åren. Blivit mer dyrare märken, än mer klassiska Åhléns-upplägget. Klassisk turistfälla precis vid Centralen.

25 aug 2018 · Uppdaterad

Bra ut bud men mycket stressad miljö. Dom har kläder som passar alla och i alla prisklasser från medel till dyrare. Längst upp hittar du barn avdelningen med kläder och leksaker, utbudet är bra. Dom har även hem inredningen och på senare tid öppnat fler... Visa hela »

14 nov 2018

Ett varuhus med brett utbud, har mycket samlat på en och samma plats. Medan tex NK är ganska segregerat (lyx). MOOD har bara konstiga butiker. Gallerian skulle kunna vara en värdig konkurrent men där känns det att det alltid fattas något

Bra fashion-kläd... Visa hela »

22 aug 2018

Det är ofta väldigt mycket folk, speciellt på entréplan. Trots det kan man inte komma ifrån att det är en väldigt bra butik. Klädavdelningen för både barn och herr är fantastiska. Barnavdelningen på övre plan lika så. Ä... Visa hela »

19 feb 2020

Hit går jag när jag bekvämt vill haffa prylar under ett och samma tak. Åhléns city har tamejtusan allt. Jag kan till och med toppa upplevelsen med lite matinhandling på Hemköp innan det är dags att åka hem. Få förunnat.

9 jan 2020

otrevlig personal på kosmetik avdelning! kommer aldrig att handla där igen av de dryga tjejerna som inte ens tittar på oss

26 feb 2023
15 sep 2021
1 dec 2021