Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

A Bowl

4,1
9 recensioner
A Bowl

A Bowl, som ligger vid Mariatorget, var bland de första i stan att servera poké bowls. Idag satsar restaurangen på vällagade bowls av alla slag, med fokus på naturliga och färska råvaror i säsong. Grundarna kommer från toppkrogar som Oaxen, AG och The Burgundy.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2019

Bra! Men inte så man trillar av stolen, vilket man nästan kan få uppfattningen av när man läser lite recensioner. Testade kycklingen, "säsong" (lax) och tonfisken. Alla var bra, bäst var nog faktiskt kycklingen. Mycket smaker i samtliga, perfekt avvä... Visa hela »

8 sep 2020

Superhärligt ställe! Att jag inte gått hit innan!
Definitivt värt en 5:a i sin kategori av restaurang.
Eller, kanske snarare - läget, lokalen och den fantastiska bowlen är värd en 5:a!

Sensommar och vi satt ute vid ett av borde i trappan. Nä... Visa hela »

11 apr 2019

Kan knappast bli ett charmigare läge än i gränderna bakom Mariatorget. Riktigt goda bowls, superhärlig lokal och urtrevlig personal. Många adjektiv, men det är dom värda!

26 okt 2018

Maten får 5 stjärnor. Tog maxad tuna. Så fräscht! Jag gillar poké, och här smakar det perfektion, bäst i Sthlm
Gullig & trevlig personal
Bara 3 stjärnor-
Läget och lokalen. Ja, det är underbart sommartid. Man promenerar övera... Visa hela »

30 mar 2020

Mysigt ställe på söder och jag åt deras tuna bowl som var sjukt god, kan rekommendera!

16 jun 2016

Full pott från mig. Det är fräscht, fantastiskt gott och när jag kan äta allt ur en och samma skål och ändå få med alla smaker kan jag inte ge mindre än fem stjärnor.

Poke Bowls har lyst med sin frånvaro i Stockholm. Förs... Visa hela »

16 aug 2018

Har inte läst en hel recension för att inte höja förväntningarna, men början av alla recensioner har höjt dom till skyarna och jag måste säga att det var gott inget att säga om det, men jag fick ingen wow känsla mitt sinne blev inte omkullkasta... Visa hela »

17 maj 2020

Var där igår precis vid öppning för att äntligen testa på deras omtalade bowls! Det va jag och en man framför mig som frågade om meny. Båda vi två möttes av otroligt otrevlig ton av tjejen i kassan. Fick en blick som att jag hade bett om vä... Visa hela »

5 maj 2017

Litet, avskalat ställe. Beställde bowlen med bönor och kål (vegansk?), som var supergod och väldigt mättsam faktiskt. Varje bowl kostar runt 120, vilket jag tycker är väldigt värt med tanke på kvalitén på maten.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 sep 2016

Riktigt bra snabbmat! Lokalen ser inte mycket ut för världen men maten är riktigt god. đŸ‘ŒđŸŒ