Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bar Burger Café Kungsträdgården

3,0 • 3 recensioner
Bar Burger Café Kungsträdgården

På Bar Burger Café i Kungsträdgården möts Paris och New York i en mix som är influerad av NY-krogen Pastis. Utöver paradnumret hamburgare serverar man bland annat egentillverkad glass, hantverksöl och cocktails i glashusets chica diner-miljö.

Restaurangen drivs av PDF Brasserie Group, där bland andra Prinsen och Il Tempo ingår. Klicka här för att se samtliga krogar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 sep 2018

Funkar bäst på sommaren med tanke på läget i Kungsträdgården. Burgarna har inte varit superbra men helt okej. Både drinkar och shakes etc finns som tillbehör

28 dec 2014

Nu har jag förvisso bara suttit på uteserveringen i strålande sol, men av den upplevelsen att döma, är Bar Burger det schysstaste burgarstället i sig. Har kikat in och det ser riktigt nice ut innanför glasen också. Däremot är burgaren inte den bä... Visa hela »

25 apr 2015

Läget för denna restaurang är verkligen svårslaget, speciellt under vår och sommar när man kan sitta på uteserveringen och lapa sol. Jag var här med kollegor, vi satt inomhus och det var en trevlig miljö och schyssta lampor i taket. Personalen var trev... Visa hela »