Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Prinsen

4,3 • 4 recensioner
Prinsen

En riktig klassiker; Prinsen har funnits sedan 1897 och är lika populär än idag. Här hittar du anrik miljö med patina, bistromenyer och champagne i en kombination som tilltalar både kulturarbetare och affärsfolk. På nedervåningen huserar Bar Prinsen, med inspiration från Hemingway.

Restaurangen drivs av PDF Brasserie Group, där bland andra Il Tempo och Trattorian ingår. Klicka här för att se samtliga krogar.

 

 

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 sep 2019

Älskar inredningen och stämningen! Men sist kändes det tyvärr som att de bytt ägare till några som inte känner mattraditionen. Maten var kall och tråkig och det kändes som att vi betalade för gamla segrar snarare än för vad de erbjuder idag.

2 jun 2015

Det här fina och anrika stället bör man verkligen inte missa.

Var här för första gången i vintras, och blev överförtjust. Så fantastiskt mycket fina detaljer i både inredning och på menyn. Jag och mitt sällskap valde fisk,... Visa hela »

8 maj 2016

Lätt Stockholms bästa husmanskost. Lika bra på lunchen som på middagen. Dyrare än andra klassiska ställen, men det är också snäppet bättre.

3 jun 2015

Utan tvekan stans bästa husmanskost. Vet ingen restaurang som kan leverera en bättre Biff Rydberg.