Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Birkastans Pizzeria

2,3
8 betyg
Redigera Birkastans Pizzeria

Birkastans Pizzeria är en av Stockholms absolut populäraste pizzerior. Här serveras tunna, enorma pizzor som brukar locka en strid ström gäster till lokalen i Birkastan. De erbjuder även glutenfria pizzor.

Användarbilder på Birkastans Pizzeria Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 nov 2020

Detta är som det skall vara. En klassisk sunkpizzeria med gigantiska pizzor. God vitkålssallad. Samma personal i 30år. Man får valuta för pengarna. Enkelt och rappt. En odödlig klassiker värt ett besök. Men var hungrig innan. Och det är ingen finkrog,... Visa hela »

13 okt 2017

Pizzorna är kanske inte lika goda som de är stora, men det är helt ok. Klassisk sunkpizza, som funkar mycket bra när man är bakis och liknande.

10 feb 2019

Sunkpizza i Vasastan är ju inte supervanligt, och ibland rycker det ju i capricciosa-med-vitlössås-tarmen och då är det ju fint att såna här ställen finns. Stora pizzor, duger i krig. Undvik kebabpizzan dock, mest märkliga köttklumpar i en konstig... Visa hela »

12 jul 2022

En bra gedigen sunk pizza. Ibland är det det bästa som finns!

6 nov 2021

Den tråkigaste pizza jag någonsin ätit. Undrar vad de använder för ost. Smakar absolut ingenting. Stor pizza ja, men så torr och smaklös. Aldrig mer säger jag. Beställde via Fodoora.

27 jan 2019

Birka pizzan.. stället ”alla” tipsar om är ingen höjdare alls! Både dålig smak + höga priser på pizzan. Ledsen men de lever inte upp till förväntningarna.. inget vidare jag tipsar om. Föreslår att man väljer något anna... Visa hela »

26 sep 2017

Sur och otrevlig personal ger överreklamerade pizzor.

31 maj 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Goda och stora pizzor men dålig service!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.