Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Birkastans Pizzeria

2,2
6 recensioner
Birkastans Pizzeria

Birkastans Pizzeria är en av Stockholms absolut populäraste pizzerior. Här serveras tunna, enorma pizzor som brukar locka en strid ström gäster till lokalen i Birkastan. De erbjuder även glutenfria pizzor.

Användarbilder på Birkastans Pizzeria

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 nov 2020

Detta är som det skall vara. En klassisk sunkpizzeria med gigantiska pizzor. God vitkålssallad. Samma personal i 30år. Man får valuta för pengarna. Enkelt och rappt. En odödlig klassiker värt ett besök. Men var hungrig innan. Och det är ingen finkrog,... Visa hela »

10 feb 2019

Sunkpizza i Vasastan är ju inte supervanligt, och ibland rycker det ju i capricciosa-med-vitlössås-tarmen och då är det ju fint att såna här ställen finns. Stora pizzor, duger i krig. Undvik kebabpizzan dock, mest märkliga köttklumpar i en konstig... Visa hela »

13 okt 2017

Pizzorna är kanske inte lika goda som de är stora, men det är helt ok. Klassisk sunkpizza, som funkar mycket bra när man är bakis och liknande.

27 jan 2019

Birka pizzan.. stället ”alla” tipsar om är ingen höjdare alls! Både dålig smak + höga priser på pizzan. Ledsen men de lever inte upp till förväntningarna.. inget vidare jag tipsar om. Föreslår att man väljer något anna... Visa hela »

26 sep 2017

Sur och otrevlig personal ger överreklamerade pizzor.

31 maj 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Goda och stora pizzor men dålig service!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.