Dirty Taco Rörstrandsgatan

4,3
8 betyg
Restaurang med streetfood
Hemsida
Instagram
Dirty Taco
4,3
8 betyg
Hemsida
Instagram

Allt började i värmländska Karlstad, där gänget bakom Dirty Taco först började experimentera med den folkliga klassikern och fredagsfavoriten – tacon. Med inspiration från Youtube och Netflix skapade de sina egna fusiontacos med smaker från hela världen, något som nu går att avnjuta bland annat på Rörstrandsgatan.

Fusiontacos med smaker från hela världen – det är Dirty Taco. När de först började experimentera blev de snabbt så nöjda med resultatet att de ville dela med sig av det. Sedan dess har det blivit många tacos. En del är på menyn än idag – andra inte, men de fortsätter med glädje att experimentera i köket. Något som består är dock att noga utvalda råvaror möter spännande smakkombinationer till en tacomeny med såväl kött, fisk och skaldjur som vegetariska och veganska tacos. På menyn står också sides som nachos, pommes och egna såser.

Dirty Taco må ha sina rötter i Värmland, men det var i Stockholm som de första restaurangerna öppnade. Enheten i Vasastan hittas i ljusa lokaler på två våningar intill Rörstrands slott. Stora fönster ger utsikt mot Rörstrandsgatans myller och tacos serveras på löpande band i trivsam miljö med böjstolar i trä, runda bord och lugn färgskala.

Kreativitet och nyfikenhet driver gänget bakom Dirty Taco, så att resultatet blev flera restauranger där experimenterande står i fokus är knappast förvånande. Idag är det stoltheten och strävan efter kvalitet som driver dem framåt. De resonerar att deras taco inte bara är en taco, utan ska vara streetfood tillagad med en stor dos kärlek och råvaror av hög kvalitet.

Föreslå ändringar

Recensioner av Dirty Taco

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 aug 2023

Beställde via Foodora men måste ändå ge det en 4:a, otroligt goda tacos! Minns inte senast jag åt en riktigt bra taco som jag inte lagat själv. Torsken var otrolig! Mycket smak, tycker just fish taco kan vara lite smaklöst. Dirty pig var också riktigt bra. Visa hela »

6 jul 2023

Är du sugen på tacos är dirty taco ett måste! Tips är att kolla vilka ”taco of the day” som de har för att tajma rätt dag (mer prisvärt!).

Supernöjd med maten, personalen trevlig och de är väldiga bra på att anpassa... Visa hela »

2 aug 2023

Dirty taco är absolut värt att testa, men ingen wow-upplevelse. Bästa tacon: dirty pig med konfiterad värmländsk gris. Tacon med friterad kyckling var en besvikelse - den var torr och kycklingen kändes som att den inte var nyfriterad utan att den stått ett tag inn... Visa hela »

30 jul 2023

Goda tacos med fusion-tema. Man kan tex få sticky chicken tacos och bah mi tacos. Bra utbud med fisktacos och vegetariska alternativ. Bra lunchpriserna (3 olika tacos och läsk för 139kr)

9 aug 2023

Fantastiskt goda tacos! Skön atmosfär och bra priser!

9 aug 2023

Såå gott och stämningen🙌 Måste provas..

9 aug 2023
9 aug 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 aug 2023

GENIALISKT! SÅÅ gott och skönaste stämningen där inne!
Älskarrrrr deras tacos! ⭐️ favoriterna är halloumi, sticky Chicken och bahn mi!

18 jul 2023 · Uppdaterad

Jag gick till denna restaurang för första gången. Det var en glad överraskning,
Gourmettacos, mycket gott
Jag älskade absolut denna restaurang. Alla mycket välsmakande, och vänligheten hos servrarna också mycket bra.
Jag kommer tillbaka snart!

9 aug 2023

Gott och bra priser

9 aug 2023

Otroligt gott! Supertrevlig personal och fin lokal! 🙌