Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bon Bistro & Marché

3,4
14 recensioner
Bon Bistro & Marché

Bistro Bon har varit ett populärt inslag på Söder sedan krogen öppnade 2012. Sedan hösten 2017 ligger fokus på fransk-spanska tapas med mycket grönt – en fjärdedel av alla rätter är veganska. Signaturhamburgaren finns kvar på menyn och i baren kan man ta lite AW-pintxos och ett glas vin.

Användarbilder på Bon Bistro & Marché Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kött – Bild från Bon Bistro & Marché av Nicolina U.
  • Fisk – Bild från Bon Bistro & Marché av Nicolina U.
  • Bild från Bon Bistro & Marché av Jenny Q.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 sep 2019

Nja, varken servicen är eller maten här är något för den kräsne. Knappt för den okräsne heller för den delen. Otrevligt, stressat och en av få gånger i Stockholms restaurangliv jag fått ett "nu får ni betala för det stå... Visa hela »

5 mar 2019 · Uppdaterad

Helt ok mat! Åt den gratinerade torskryggen som var väl tillagad. Min mat skulle även ha scampi, men den lyste med sin frånvaro. Upplägget var dock sådär och det saknade lite tuggmotstånd faktiskt. Några av mina vänner blev dessvärre inte m... Visa hela »

26 dec 2014

Har än så länge bara hunnit testa brunchen (helglunchen) på Bistro Bon. Hamburgaren var god, men levde inte riktigt upp till den enorma hypen. Däremot har jag hört av kompisar som har ätit den att den kan variera mellan god och overkligt god. Så jag ska ge... Visa hela »

11 feb 2019

Alla de gånger jag har varit här för antagligen de felfria moules eller skaldjursplatån har jag alltid gått hem mätt och belåten.

19 dec 2019

Trevlig personal och god mat! 😊😊

3 sep 2019

Bara vart här en gång ganska litet och mysigt, bra service men bättre kockar! Rekommenderar kötträtten med ett glas rött till

3 okt 2015 · Uppdaterad

Gillar verkligen Bistro Bon. Maten håller alltid hög klass.

8 apr 2015

Jag besökte Bistro Bon under deras brunch och beställde en Egg benedict och köket glömde bort själva ägget, när jag väl fick den så var ägget kallt. Vi fick också vänta på maten väldigt länge, men det kompenserades dock ge... Visa hela »

3 jun 2014

Bistro Bon, som en turistfälla utifrån med färgglada lampor. Inifrån fylld av värme och nästan lite trevande charm.

Tisdagskvällar är intressanta och en bra dag att gå ut och äta på. Spontant bestämde vi oss för att ä... Visa hela »

22 dec 2014 · Uppdaterad

Bistro bon är en är kvarterskrog fast med högre ambition. Vill verkligen slå ett slag för deras skaldjursplatåer som är både stora och prisvärda. Har även provat deras hamburgare som är to die for.

19 maj 2015

Bortsett från det något saftiga priserna på flertalet rätter på menyn är detta en mycket bra restaurang. Hamburgaren är också saftig, fast i positiv bemärkelse.

8 maj 2016

Är generellt svag för fransk bistro, och denna håller standarden jag är ute efter. Både skaldjur och kött är bra här. Moules frites är favvon! Bra för häng med vänner, familj och även att för dejting.

19 sep 2015 · Uppdaterad

- DENNA RECENSION AVSER ENDAST BURGAREN -

Tyvärr. Förväntningarna var skyhöga. Jag hade hoppas på en umami-upplevelse utöver det vanliga. Fick istället en förvisso välsmakande, men alltför överambitiös och spretig hamburgare. Så... Visa hela »

31 mar 2016

Var där i början då hade jag gett 5. Sen gjorde jag ett återbesök, fick tyvärr skämmas inför mina vänner och konstaterade att dom tappat det. (förhoppningsvis var det en engångsföreteelse, men ska mycket till för att jag återv... Visa hela »