Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bon Le Grill

2,8
4 betyg
Redigera Bon Le Grill

Bon Le Grill, syskon till Bistro Bon i Sofo, tar med sig den fransk-amerikanska grillkonsten till Kungsholmen och Hornsbergs strand. Här serveras även ostron, burgare, steak minut och champagne i komplett bistromiljö med vitkaklade väggar och stilig bar, precis vid vattnet.

Med Bon Le Grill har man dragit ut på en fransk-amerikansk ”grillresa” kantad av svenska inslag, hängmörade styckningsdetaljer, burgare och skaldjursrätter. Den som suktar efter grillat hittar bland annat kyckling, regnbågsfilé, lammracks, wagyu och hummer på menyn, serverat tillsammans med valfria tillbehör. Här finns även den omtalade gruyèregratinerade wagyuburgaren från Bistro Bon samt skaldjur, smårätter och uppdaterade klassiker som moules frites. Vinlistan är lång och innehåller många alternativ för den som är sugen på ett glas till maten.

I baren kan man även sippa på lite champagne, en drink eller en gästande IPA-öl kombinerat med något från den panatlantiska barmenyn. Sommartid lever uteserveringen upp och bjuder på strandläge, kvällssol och utebar med sjöutsikt. Ett lättillgängligt alternativ när man suktar efter att ta en tur till franska Rivieran.

Se även Bistro Bon

Användarbilder på Bon Le Grill Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 maj 2016

Grymt läge längst kusten, och som allra trevligast på en sommardag eller kväll. Nästan samma meny som på Söder, och smakar lika gott här.

24 maj 2016

Perfekt läge är det enda positiva att säga om Bon le grill. Förrätterna serverades samtidigt med huvudrätterna. Trevlig men förvirrad personal. Maten undermålig

24 apr 2016

Otroligt otrevlig personal med dålig attityd, ok mat, men inte mer än så

14 mar 2016

Grymt kött med fantastiskt läge vid vattnet och skön kvälls sol

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.