Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Brasserie Makalös

4,0 • 2 recensioner
Brasserie Makalös

Det franska brasseriet i anslutning till Hotel Kungsträdgården erbjuder allt från frukost till middag i historisk miljö. Såväl hotellgäster som lokalbor kan få sin dos av medelhavskänsla med traditionella franska rätter och mängder av franskt vin här. Makalös eleganta miljö bäddar för avslappnat häng och informell atmosfär under större delen av dygnet. Passa på och ta en drink i cocktail- och champagnebaren efter middagen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 aug 2019

Middag på Brasseri Makalös. Goda men halvljumma musslor och pommes. Förmodligen snabbt påvärmda och sedan överhällda till kall musselgryta. Hade förväntat mig mer av en fransk restaurang. Framför allt när man ligger på en bakgata och lä... Visa hela »

11 jun 2019

En litet gömd pärla!
Så glad att min väninna gått förbi och velat besöka detta mysiga ställe. Ikväll hade hon bokat för oss två 17.15-19.15 och det var inga problem att sitta kvar ytterligare en timme! Perfekt alltså för två... Visa hela »