Campfire

3,1
8 betyg
$$$
Restaurang
Cocktailbar
Campfire
3,1
8 betyg

På entréplan i Downtown Camper by Scandic hittas Campfire, en urban mötesplats där storstad möter natur. Här serveras comfort food från hela världen, men också nytänkande cocktails i baren. Inspirationen kommer från lägerelden, både vad gäller mat och miljö.

Campfire
Sedan 2017 har Brunkebergs torg (bakom Sergels torg) fått nytt liv som en av Stockholms mest centrala mötesplatser. Här ligger bland annat Downtown Camper, hotellet som har tagit det centrala läget ett steg längre och anspelar på en längtan tillbaka till naturen. Mitt i hotellrestaurangen brinner en riktig lägereld där man till exempel kan samlas för att grilla marshmallows. Inredningen, som är designad av Stylt Trampoli, genomsyras av trä, läder och jordnära färger. Här serveras frukost, lunch och middag, men också en söndagsbrunch där man kan umgås över både mat och sällskapspel. Baren är även en populär mötesplats för afterwork, och under veckosluten höjs stämningen när Downtown DJ tar över musiken.

The Nest Cocktail Lounge
Högst upp på Downtown Camper hittas en cocktailbar med panoramafönster och utsikt över stan. På dagarna är stället en lugn oas där man sitta och jobba eller ta en kaffe eller en smoothie. Kvällstid förvandlas baren till en trendig cocktaillounge med innovativa drinkar för både stockholmare och internationella gäster som vill ta en AW eller uppleva Stockholm från ovan. Här kan man till exempel inleda eller avsluta en middag nere på Campfire.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
8

Recensioner av Campfire

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Svårt att betygsätta Campfire. Egentligen tänkte jag nog sätta en fyra, men det har öppnat så otroligt många bra ställen på senaste tiden, så det känns som ribban har höjts en nivå, och jag vill nog återkomma hit en gå...

För att vara en hotellrestaurang tycker jag verkligen Campfire levererar en spännande meny i en mysig miljö.

Svårt att betygsätta. För att vara ett Scandic hotell en fyra/femma men det finns mycket bättre andra hotell i stan men tycker ändå Downtown sticker ut.
Deras rum som känns urbana och morderna inte alls ”Scandic”, sen CAMPFIRE är riktigt bra...

Okej bar och restaurangdel. Bra lunchställe på vardagar. Dom har senaste året dock fått flera konkurrenter i kvarteret och det känns som att dom inte riktigt hängt med i den snabba utvecklingen.

Har varit här ett par gånger och gillar den stora ytan. Lämpar sig bra för större sällskap då det oftast finns mycket lediga bord. Sätter en fyra för att jag blev så positivt överraskad senast jag var där och käkade deras burgare. K...

Har hittills bara ätit lunchbuffén här och tyckte den var bra. Lagom många sorters sallad och kalla tillbehör, smart sätt att servera varmrätter på separata minitallrikar och gott med en egen desserthörna. Stort ställe som ändå lyckas...

Åt buffelunchen som var alldeles utmärkt. Stort utbud med soppa, flera varmrätter, sallader och desserter. Miljön känns också inspirerande.

Vi var tre stycken som skulle sitta och prata och äta. Två av oss beställde samma mat. De kom in inte med varsin tallrik utan de skulle dela på en tallrik och det var väldigt lite mat. Vi frågade vart den andra tallriken var och de sa att det skulle vara så. Ur...

Svar från Campfire

Hej!
Tack för din recension, vi beklagar att du inte är helt nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja höra mer om din upplevelse och kommer med ditt godkännande kontakta dig via Thatsup. Vår vision är att alla som besöker oss ska vara nöjda och tycker det är tråkigt att vi inte lyckats leva upp till dina förväntningar denna gång.
Ha en fin dag!

Med vänliga hälsningar,
Team DC

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,1
8

Representerar du Campfire?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Campfire?

Vi har klassificerat Campfire som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Campfire?

På Campfire serveras bland annat:

  • Internationellt

Vad kostar det att äta på Campfire?

Campfire ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Campfire?

Vi skulle beskriva stämningen på Campfire som mysig och lite lugnare.

Serverar Campfire lunch?

Ja, Campfire har lunchserveringar.

Var ligger Campfire?

Campfire ligger på Brunkebergstorg 9, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 150m).