Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bun Meat Bun Mariehäll

3,5
6 betyg
Redigera Bun Meat Bun Mariehäll

Bun Meat Bun började sin resa i Farsta söder om Stockholm, och blev snabbt ett populärt tillflyktshål för såväl lokalbor som långväga gäster. Allt började som en pop up, men idag hittar du deras permanenta hamburgerrestauranger på flera ställen runt om i Stockholm – som här i Mariehäll. Här tillagas snabba hamburgare enligt "smashtekniken" i en avslappnad miljö.

Sedan Bun Meat Buns första restaurang öppnade i Farsta Strand 2014 har hamburgarfantaster vallfärdat tvärsöver stan för att äta. Bakom restaurangen står två entusiaster med en idé om att erbjuda enkla och goda hamburgare av hög kvalitet, ett koncept som snabbt blev en succé. Deras lokaler har samma röda tråd vare sig du besöker denna i Mariehäll eller någon annan – inredd med grå industristil och ärtgröna detaljer.

Burgarna, som tillagas på färsk, grovmald högrev, görs på beställning och serveras med amerikanska potatisbröd som bakas varje dag i ett lokalt bageri. Hamburgarna går såklart att kombinera med annat på menyn, som tunna fries och hemgjorda milkshakes gjorda på glass från Lejonet & Björnen. För den som föredrar finns även vegetariska alternativ på menyn.

Bun Meat Bun är inte bara ett ställe för vallfärdande hamburgerälskare. Hit välkomnas både kompisgäng och familjer på avslappnat vis, oavsett om man vill ta med sig något i farten eller sitta och äta i lugn och ro. Restaurangen har gott om platser för stora som små sällskap, vare sig man har bråttom och vill ta med sin mat eller stanna kvar länge.

Deras hamburgarkoncept handlar om en tro på att mat inte behöver vara komplicerade för att vara god, det menar i alla fall grundarna tillika hamburgerentusiasterna som står bakom Bun Meat Bun.

Se även Bun Meat Bun Söderhallarna, Bun Meat Bun Farsta, Bun Meat Bun K25, Bun Meat Bun Jakobsberg

Användarbilder på Bun Meat Bun Mariehäll Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bun Meat Bun Mariehäll av Robin N.
  • Bild från Bun Meat Bun Mariehäll av Robin N.
  • Bild från Bun Meat Bun Mariehäll av Robin N.
  • Trippel royal cheese och en standard (dubbel) famous bun burger 😋 – Bild från Bun Meat Bun Mariehäll av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 sep 2018

Första gången på Bun Meat Bun för mig. Burgaren kunde varit lite mer ”juicy” enligt min smak. Det fanns inget som smälte i munnen och det var för lite sås på. Annars är den bra, med helt ok pommes!
Lokalen är riktigt nice. Frä... Visa hela »

21 jun 2018

Lika bra som vanligt. Magiska burgare, topp 3 för mig. 😋🍔 Dessutom till riktigt bra priser, är väl egentligen bara Bores som är bättre på den punkten. I Mariehäll är dessutom lokalen mycket trevligare än på de andra två på Söder oc... Visa hela »

18 jan 2019

Superbra burgare, ok strips! Blir snabbt lite dyrt...

14 dec 2020

Översätt till svenska »

Jättebra burgare men de tre senaste gångerna vi varit där har ”köttet varit slut” och vi har fått vända på klacken halvväg in. Ena gången visserligen 15 min före stängning men senast va det en hel timme innan stängning. Så... Visa hela »

14 feb 2021

Världens sämsta service. Väntade 1h och 15 minuter på min takeaway order med 2 hamburgare

Fy fan!

28 mar 2020

Nu är det tredje gången. Beroende framkallande hamburgare ❤❤❤❤