Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stora Gungan

2,3
3 betyg
Redigera Stora Gungan
Stora Gungan

Stora Gungan ligger vackert beläget på Skansen och huserar restaurang, café och festvåning i rustik 1880-tals miljö. Här serveras traditionellt svensk husmanskost på gammalt-vis. De stoltserar med en stor uteservering mes utsikt, bokningsbara festvåningen rymmer sällskap upp till 85 personer.

Användarbilder på Stora Gungan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Stora Gungan av Mimmi S.
  • Bild från Stora Gungan av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 nov 2020

Skansen är ju ett av de mysigaste utflyktsmålen i Stockholm! Och väl här vill man ju såklart äta! Du kan ha med egen pick-nick, äta något lättare ur någon av bodarna eller välja att besöka någon av restaurangerna!

En soli... Visa hela »

29 sep 2020

Vart ska man börja? En solig dag på Skansen valde vi att sitta ute, med utsikt över Stockholm så var det så mysigt! Mindre mysigt är tupparna som går runt bland borde och letar mat... men är man på Skansen så får man ändå ta d... Visa hela »

13 dec 2021

Riktigt dåligt julbord!!! Extremt litet utbud och smaklöst. Vattnig sill. Klunsiga bitar i sillsallad och gubbröra. Mjölkig grönkål, torra revbensspjäll som kändes som dom blivit värmda ett år gånger för mycket. Jag kan nämna fler... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.