Crêperie & Logi

4,3
7 betyg
Crêperie
Hemsida
Instagram
Crêperie & Logi
4,3
7 betyg
Hemsida
Instagram

Bakom Crêperie & Logi står ägarna och kökscheferna Ann-Sofie Selling och Mattias Nordberg, vars historia börjar redan i Visby på Gotland, där de startade sin första restaurang med samma namn. Där hittar du dem i det välkända huset Strykjärnet, som fått sitt namn efter husets form. Efter att ha startat upp även i Åre, blev Stockholm deras tredje filial. Här hittar du dem på Surbrunnsgatan – i hjärtat av Vasastan.

Det omtalade och populära creperiet har gjort sig kända för sina matiga bovetegaletter, men också söta crepes. Signaturrätten kommer ursprungligen från Bretagne i Frankrike, men på Crêperie & Logi har man gått längre än de klassiska recepten. Här bjuds gästerna på smaker från hela världen, såväl som från Jämtland och Gotland.

Vare sig du är ute efter efter en mättande lunch eller middag tillsammans med en öl eller ett glas vin, eller om du är på jakt efter en kopp kaffe tillsammans med en söt crepe, kan du här hitta något som faller dig i smaken. Bland tillbehören hittar du allt från lax, ost, skaldjur och skinka till choklad, banan, glass och flamberat – för den som önskar det lilla extra.

Lokalen välkomnar alla, små som stora sällskap, till en gemytlig och avslappnad miljö. Lokalen, som domineras av träinslag, bjuder in till såväl lugna måltider som festliga tillfällen.

Föreslå ändringar

Recensioner av Crêperie & Logi

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 okt. 2019

Bra på alla sätt. Väldigt mysigt. Varmt och proffsigt bemötande. Bra för lunch och lite enklare middagar. Jag delade en crepe med Skagen och en med chèvre/kyckling. Båda var väldigt goda, men Skagen var bäst, riktigt hög klass måste jag sä... Visa hela »

25 jan. 2019

Måste ge det här mysiga stället 5 stjärnor! Är så glad att den här pärlan som har sina rötter från Gotland öppnat upp i Vasastan. Trodde inte att Stockholm skulle kunna levera på samma sätt som dom gör i Visby men jodå!... Visa hela »

6 feb. 2019

Sjukt mysig lokal och sjukt god mat! Bra utbud på matcrepes (åt en med kyckling och getost) och bra utbud på efterrättscrepes.

16 mars 2023

Maten och miljön var bra, servicen drar ner betyget. Vi var ett hyfsat stort sällskap och satt inklämda så det var uppenbart svårt för oss att ta oss till baren, ändå fick vi ingen fråga om att beställa igen och vi försökte få der... Visa hela »

5 juli 2023

Nog de godaste galetterna man kan hitta i Stockholm. Fantastisk miljö och service!

30 apr. 2020

Gott och trevligt ställe! Trevlig personal som om än kunde varit lite mer närvarande, då det endast var 3 sällskap i rummet. Goda galetter, men crêpesen var såklart bäst! Vi delade på en efterrätt och det var inga problem, fick in extra tallrikar... Visa hela »

15 jan. 2020

Supergoda crêpes, bättre än i Paris faktiskt. Både mat-crêpesen och dessert-crêpesen. Superbra personal, god service och inkännande, inte för på men ändå koll på när de ska kolla läget. Går några gånger pe... Visa hela »