Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Djuret

3,5
8 recensioner
Djuret

Djuret är lyxkrogens Leijontornets bakficka, före detta Leijonbaren. Namnet kommer från själva menyn. Restaurangen är helt inriktad på kött och de serverar bara ett djur i taget. Menyn byts när man får in ett nytt djur. Utöver menyn som består av ca 5-6 rätter så erbjuds en dessertmeny och ostservering. All mat är strikt ekologisk. Närproducerad mat och biodynamiskt odlade grönsaker. Precis i samma anda som Leijontornets ekologiska filosofi. Som dryck till maten man kan välja mellan någon av Leijontornets 14 000 flaskor. Man har olika vinteman varje vecka.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 mar 2015 · Uppdaterad

Edit mars 2020: Höjer faktiskt upp betyget till en femma. Åt en femrätters idag som var helt magisk. Någon rätt var så jävla bra så jag trodde jag skulle svimma. Det är inga efterrätter i avsmaken. Det finns snacks att välja innan (skit i de... Visa hela »

21 sep 2019

Då har höstens middagsdejter officiellt börjat, vilken början sen

Har följt ägaren Daniel Crespi länge på Instagram, en god vän har länge tjatat på oss att vi måste gå dit. Igår, en gråmulen och regnig fredag... Visa hela »

1 apr 2020

Har länge velat äta på Djuret och häromdagen fick jag chansen. Besöket fick en bra start då vi blev placerade i baren, ni som följer mig kanske vet att det är min favoritplats.
Restaurangens inredning är lite jaktstuga möter frans Bisto .Grö... Visa hela »

30 dec 2018

Blev magsjuk. Måste fan varit råttgift i maten.
Dessutom var servicen lite sisådär. Välj en annan krog om du kan. Erik

3 apr 2020

Fiskrätten var mycket bra men i övrigt var maten ingen wow-upplevelse. Vissa smakkombinationer gifte sig inte och blev bara udda (såsom griskindsrätten med stjärnanisbuljongen), eller alldagliga (såsom kycklingrätten med ärtor).

Mysig miljö och... Visa hela »

5 dec 2016

Inte värt pengarna. välj en annan restaurang dessutom är personalen otrevlig.

24 jan 2019

Världsklass och Sveriges bästa vinlista.

1 nov 2017

Mycket god mat och fantastisk service. En upplevelse med bra beskrivning av både mat och vin. Prisvärt.