Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eatnam Birger Jarlsgatan

3,8
10 recensioner

Användarbilder på Eatnam Birger Jarlsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bahn mi – Bild från Eatnam Birger Jarlsgatan av Adam L.
  • Bild från Eatnam Birger Jarlsgatan av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2020

Jag älskar Eatnam på Odengatan. Där passar allt ihop; inredningen, maten, känslan . Helheten alltså. Här känns det mörkare, lite mindre skönt och det får också mig att se på maten annorlunda. För mig blir det inte lika gott. Visa hela »

31 maj 2019

Så himla prisvärda luncher!
Deras karamelliserade lax smälter i munnen. Heja Eatnam

7 feb 2020

Matmässigt i princip identiskt med sin syskonkrog på Odenplan. Åt nummer 6, krispigt fläsk med nudlar och grönsaker. De flesta tycker att den är bland de godaste. Jag gillar den, och har ju ätit den åtminstone ett tiotal gånger, men tycker nog än... Visa hela »

5 sep 2019

Käkade krispig fläsksida som var helt okej, man fick smacka på med bords-sriracha för att få upp lite hetta. Klassisk asiatisk-blasköl till som var gott ihop, jag hade önskat lite mer av det här. Lämnas med lite mjäkig känsla. De hade kunnat t... Visa hela »

26 sep 2019 · Uppdaterad

Uteservering kvar i höstsolen ger ett plus bara det. Sedan var kvick lunchservice och en utmärkt maträtt en självklarhet. Kan varmt rekommendera karamelliserad fläskkarré som serverades på lunchen. Detta är det närmaste jag kommit mitt forna hemland Vi... Visa hela »

24 nov 2019

Bra variation på rätterna och har en stor lokal som sällan är fullproppad vilket gör detta till en perfekt resturang för mig på vardagar. Maten känns riktigt fräsch och portionerna är lagom stora.

5 feb 2019

Prisvärd och avslappnad. Bra service och snygg inredd restaurang, värt ett besök om man befinner sig i område och vill njuta av vietnamesisk matkultur

10 dec 2019

Grym lunch. Kommer hit igen!

23 aug 2019

Mycket god mat men upplevde tyvärr dålig service från personalen.

23 aug 2019

Mycket god mat men upplevde tyvärr dålig service.