Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gnarly Grill & Burgers Kungsgatan

4,0 • 1 recension
Gnarly Grill & Burgers Kungsgatan

Sedan Gnarly Burger gjorde succé som foodtruck har de öppnat flera restauranger i Stockholm. En av dem finns att hitta på Kungsgatan ett stenkast från Stureplan, och här står kvalitetsburgare och klassiska amerikanska varmrätter på menyn. Skölj ner med en IPA eller kombinera med en maffig dessert.

Glöm billig snabbmat – Gnarly Burger handlar om ambitiösa burgare i en mängd olika varianter, från originalaren till kycklingburgare, tex-mex och portabello för att nämna några. Här kan man även mätta magen med amerikanska varmrätter såsom lobster roll och ribs, samt förrätter i stil med nachos och chicken wings. Lunchtid är det dock nästan uteslutande hamburgare som serveras. Burgarna görs på svenskt kött vilket även kan bytas ut mot portabello eller halloumi för den som föredrar vegetariskt.

Miljön är lika amerikansk som menyn; här samsas läderbeklädda sittbås med bardisk, kaktusar och amerikanska souvenirer. Även surfvibbar letar sig in på mesta västkustvis. Hit hittar du lika mycket för att ta en burgare och öl med polarna, som för att äta en gemensam måltid tillsammans med kidsen. För de minsta erbjuds en separat meny med några utvalda barnfavoriter. Dessutom är de fritt fram att vara spontan; restaurangen tar inte emot några bordsbokningar utan har enbart drop-in.

Se även Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan, Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan, Gnarly Grill & Burgers Hötorget

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Markus G.

Riktigt bra hamburgare, pommes också riktigt fina, lång väntetid dock speciellt vid lunchruschen.