Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan

4,0 • 23 recensioner
Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan

Efter att ha gjort sig kända som foodtruck utvidgade Gnarly Burger konceptet med en renodlad restaurang i Vasastan. Här serverar de autentisk streetfood inspirerad av USA och Kalifornien - men på svenska råvaror av hög kvalitet.

Användarbilder på Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 sep 2018

Vi var där när jag fyllde år, allt som allt var det ett ganska opersonligt besök då personalen var underbemannade och därmed väldigt virriga.

De sprang runt, två olika personer tog vår order varvid vi ändå fick fel mat serverad.
... Visa hela »

13 mar 2017 · Uppdaterad

Fruktansvärt bra burgare som alltid levererar, tar nästan alltid San Fransisco style men har även testat fish tacos, nachos och andra burgare.

Enda minus är att servicen är lite seg emellanåt.

1 jun 2018

Hört väldigt mycket gott om Gnarlys, dock levde de inte upp till förväntningarna. Maten var god, man fick ganska mycket, dock tyckte jag att köttet var väldigt kompakt och smaklöst. Jag gick iaf hem med matkoma of doom! Och personalen var supertrevliga!

Listad i: Hamburgare
29 apr 2016 · Uppdaterad

Jag gillar Gnarly Burger. Menyn är intressant och burgarna är schysta på alla sätt. Gillar att de gör lite egna saker och får till även tillbehören. Sedan är det väl atmosfären som är skön, likaså personalen.

4 jul 2016

Bra mat, tyvärr för lite personal kvällen jag va där. Ett stort plus i kanten är de två biljardborden.

19 apr 2015 · Uppdaterad

Positivt överraskad, trots höga förväntningar. Först och främst ett ställe med lite högre ambitioner på lokalen, väldigt fint och kul med biljardbord. Burgaren var världsklass, fluffigt gott bröd och extremt saftigt och smakrikt kött. Visa hela »

Listad i: Bästa burgerhaken
25 apr 2015

Schysst ställe med trevlig personal och bra och trevlig lokal. Burgaren var grymt god och saftig med gott och fluffigt bröd. Pommesen var goda och tunna som jag gillar dem, tog en tryffeldipp till som tyvärr inte smakade så mycket tryffel. Dom verkade inte ha några milksha... Visa hela »

Listad i: Bästa hamburgarna
7 jun 2015

Solklar 5 för själva burgarna, men lite si och så med tillbehören (väldigt lite pommes, milkshake inget speciellt, men tryffelmajo grym). Härlig personal, soft stämning (tidig lördagsmiddag).

16 jun 2015

Av alla burgarhak i stockholm så måste jag nog säga att Gnarly har nog den absolut snyggaste inredningen.

Kan rekommendera deras spicy bbq bacon burger. Ett stort plus är att är dem har två st biljardbord.

9 apr 2015

Hamburgare, hur jag än vänder och vrider på det så älskar jag verkligen hamburgare. Hypen får anse sig vara passerad men folk kommer fortsätta äta hamburgare så fortsätt öppna bra ställen tack. /fd vegetarian.

Gnarly Burger, ä... Visa hela »

18 apr 2017

Stockholms bästa burgare!

29 maj 2015 · Uppdaterad

Burgaren som delar namn med stället är en av de bästa jag någonsin ätit. Mycket väl balanserade smaker och till serveras väldigt bra pommes med grym krispighet. Baconglassen överraskande god. Snygg lokal med skön känsla och biljardbord för bra... Visa hela »

31 mar 2016

Goda burgare, bra lokaler där vi aldrig haft problem att få plats! Trevlig personal!

24 okt 2016

Trevligt ställe med goda hamburgare. Schysst inredning och biljard.

22 jan 2017

Mycket bra! Trevlig personal, bra läge, trevligt utbud i mat och dryck,

23 maj 2017

Helt ok!

Lite fett, men annars en helt bra burgare!

23 jun 2015

God burgare och shake, tyckte det var snålt med pommes och framförallt pickles. Dom missade min bacon men var snabba att fixa fram nytt bacon men det baconet var mer som kokt bacon. Dom ska få en ny chans för burgaren är värd det! Personalen var mycket trevlig och se... Visa hela »

21 jan 2016

Bästa burgaren i stan för tillfället, riktigt soft att man faktiskt får den lite rå i mitten.

10 mar 2016

Lokalen var gnarly, burgaren inte lika men fortfarande bra! Åt en lunchburgare och kanske råkade träffa en standardavvikelse under de andra här. En San Francisco blev det och den var bra, absolut inget fel på den. Fick en bra portion pommes men dem var lite bleka och neut... Visa hela »

5 aug 2016

Riktigt bra burgare (solklar topp 2 efter 2112 i Göteborg!), enorma portioner och snabb servering, oavsett om du väljer take away eller att kränga den på plats. Lite pricy och ibland ojämnt bemötande, men burgare i toppklass (inte minst deras "Gnarly Burger")... Visa hela »

Sida 1 av 2