Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Efter att ha gjort sig kända som foodtruck utvidgade Gnarly Burger konceptet med en renodlad restaurang i Vasastan. Här serverar de autentisk streetfood inspirerad av USA och Kalifornien - men på svenska råvaror av hög kvalitet.

Gnarly Burger var inte sena med att haka på foodtruck-trenden, och med restaurangen har de jobbat vidare i samma mattradition. Men här möts du inte av något enkelt litet snabbmatshak. Restaurangen, som öppnade på Roslagsgatan våren 2015, kantas av svarta lädersoffor, industrilampor, solid bar och tegelväggar, och du hittar även biljardbord om du vill kombinera mat med spel. Konceptet är 100 % amerikanskt med lite högre ambitioner, här talas det om "the simple art of Californian food" och "American street food as its finest". Råvarorna är dock alltid svenska.

Precis som på amerikanska västkusten serveras allt från tacos (med ceviche) till burgare, grillad fisk och "munchies" i stil med sundae och american pancakes med bacon och lönnsirap. Vill man dela rätter runt bordet är det just tacos, nachos, "market salad" och andra smårätter som gäller. Burgarälskare får sitt lystmäte med hemgjorda burgare i olika varianter, bland annat med bacon och BBQ-sås eller guacamole. Hamburgarna görs på svensk färs men går även att få som vegetariska. Annars finns varmrätter i stil med ribs och ceasar salad att smörja kråset med.

Vill man ha streetfood-fest hemma eller på jobbet så erbjuder restaurangen även catering i olika storlekar, med eller utan foodtruck.

Se även Gnarly Grill & Burgers Fridhemsplan

Restaurangen är en del av Local Market Group. Här ingår även:
Bambino's Great Italian Eatery
Boccone
Bo Hotel
Boston Grill
Gnarly Burger The Restaurant
Gnarly Burger Food Truck
Holy Monkey Tolv
Kara&e
Matdistriktet
O'Learys Tolv Stockholm Event Center
O'learys Norrtull Event Center

Användarbilder på Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan av Katarina D.
  • Bild från Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan av Sebastian W.
  • Bild från Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan av Joakim H.
  • Bild från Gnarly Grill & Burgers Roslagsgatan av Joakim H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 maj 2019

Här med ett stort gäng för en AW. Perfekt lokal, härlig stämning, bra service och bra läge! Vad finns det då att klaga på? Min burgare var god men tyvärr fick halva sällskapet in något ljumna burgare vilket inte var superhärligt. Sö... Visa hela »

26 okt 2018

When everyone is against you, it means that you are absolutely wrong-- or absolutely right.

Detta får visa mina känslor inför denna recension.
Vad jag främst syftar på är hamburgaren. Tog en Gnarly och bytte ut pommesen till sötpotatis pomfrit.
H... Visa hela »

29 jan 2019

Var bättre förr. Åt nyligen en falafelsallad som inte smakade något och falafeln var som skorpor.

13 mar 2017 · Uppdaterad

Fruktansvärt bra burgare som alltid levererar, tar nästan alltid San Fransisco style men har även testat fish tacos, nachos och andra burgare.
Enda minus är att servicen är lite seg emellanåt.

19 apr 2015 · Uppdaterad

Positivt överraskad, trots höga förväntningar. Först och främst ett ställe med lite högre ambitioner på lokalen, väldigt fint och kul med biljardbord. Burgaren var världsklass, fluffigt gott bröd och extremt saftigt och smakrikt kött. Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Jag gillar Gnarly Burger. Menyn är intressant och burgarna är schysta på alla sätt. Gillar att de gör lite egna saker och får till även tillbehören. Sedan är det väl atmosfären som är skön, likaså personalen.

25 apr 2015

Schysst ställe med trevlig personal och bra och trevlig lokal. Burgaren var grymt god och saftig med gott och fluffigt bröd. Pommesen var goda och tunna som jag gillar dem, tog en tryffeldipp till som tyvärr inte smakade så mycket tryffel. Dom verkade inte ha några milksha... Visa hela »

Listad i: Bästa hamburgarna
4 jul 2016

Bra mat, tyvärr för lite personal kvällen jag va där. Ett stort plus i kanten är de två biljardborden.

7 jun 2015

Solklar 5 för själva burgarna, men lite si och så med tillbehören (väldigt lite pommes, milkshake inget speciellt, men tryffelmajo grym). Härlig personal, soft stämning (tidig lördagsmiddag).

9 apr 2015

Hamburgare, hur jag än vänder och vrider på det så älskar jag verkligen hamburgare. Hypen får anse sig vara passerad men folk kommer fortsätta äta hamburgare så fortsätt öppna bra ställen tack. /fd vegetarian.

Gnarly Burger, ä... Visa hela »

16 jun 2015

Av alla burgarhak i stockholm så måste jag nog säga att Gnarly har nog den absolut snyggaste inredningen.
Kan rekommendera deras spicy bbq bacon burger. Ett stort plus är att är dem har två st biljardbord.

18 sep 2018

Vi var där när jag fyllde år, allt som allt var det ett ganska opersonligt besök då personalen var underbemannade och därmed väldigt virriga.

De sprang runt, två olika personer tog vår order varvid vi ändå fick fel mat serverad. ... Visa hela »

1 jun 2018

Hört väldigt mycket gott om Gnarlys, dock levde de inte upp till förväntningarna. Maten var god, man fick ganska mycket, dock tyckte jag att köttet var väldigt kompakt och smaklöst. Jag gick iaf hem med matkoma of doom! Och personalen var supertrevliga!

29 maj 2015 · Uppdaterad

Burgaren som delar namn med stället är en av de bästa jag någonsin ätit. Mycket väl balanserade smaker och till serveras väldigt bra pommes med grym krispighet. Baconglassen överraskande god. Snygg lokal med skön känsla och biljardbord för bra... Visa hela »

18 apr 2017

Stockholms bästa burgare!

31 mar 2016

Goda burgare, bra lokaler där vi aldrig haft problem att få plats! Trevlig personal!

24 okt 2016

Trevligt ställe med goda hamburgare. Schysst inredning och biljard.

6 jul 2016

Bra käk men framförallt otroligt rolig personal

23 jun 2015

God burgare och shake, tyckte det var snålt med pommes och framförallt pickles. Dom missade min bacon men var snabba att fixa fram nytt bacon men det baconet var mer som kokt bacon. Dom ska få en ny chans för burgaren är värd det! Personalen var mycket trevlig och se... Visa hela »

22 jan 2017

Mycket bra! Trevlig personal, bra läge, trevligt utbud i mat och dryck,

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.