Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

ISAAN'

1,8
10 recensioner
ISAAN'

I Berns Salonger huserar ISAAN', en thailändsk restaurang som under ledning av krögaren Sayan Isaksson serverar thailändsk mat på traditionella och moderna kokkonster.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 feb 2020

Recensionen avser brunchen, som tyvärr var en besvikelse. Hade förväntat mig mycket mer, särskilt eftersom jag verkligen gillade den gamla brunchen på Berns Asiatiska. Plockade kanske ett 10-15-tal olika rätter, och det var faktiskt ingenting som var jättegott. De... Visa hela »

3 feb 2020

Vem glömmer väl Shibumi? Här på Berns har nu Isaan fått komma tillbaka och gör det bra, men ännu inte i topp som tidigare.
Vi var ett gäng tjejer som delade på 6 olika rätter, alla goda men ofta något för starka så man inte r... Visa hela »

26 jan 2020

Vi testade Isaan Lunch box (söndagsbrunch) där 4 mindre rätter ingår (kycklingbuljong soppa, kålsallad, gös, kyckling, fläsk), allt serverades med Sticky Rice som var något svårt äta pga otroligt klibbigt (nästintill FÖR klibbigt). Den... Visa hela »

21 jan 2020

Maten var hemskt dålig, råbiffen var sjukt salt på gränsen till oätlig, gösen smaklös och kall resten utav rätterna höll samma dåliga klass.

2 feb 2020

Sammanfattningsvis: usch! Är nog det sämsta jag någonsin serverats på en restaurang kvarterspizzerian inräknad.

31 jan 2020

Vad hände?
Eftersom jag älskade Shibumi så hade jag högt ställda förväntningar men detta var inte bra!
Det mesta var det för mycket chili i vilket gjorde att man inte kände vad nästa rätt smakade. Riset var ett skämt där man s... Visa hela »

28 jan 2020

Smaklös mat och katastrofal service. En mild buljong är det genomgående temat i menyn. I övrigt inga smaker på maten. Sticky rice var inte klibbigt utan som gummi, dipsås som var översöt, torr kyckling osv osv. Den absolut tråkigaste man jag ätit... Visa hela »

24 feb 2020

Vi hade höga förväntningar med var djupt besvikna. Berns Asiatiska var mycket bättre.
Det bästa var ölen.
Hur kan man ta för "brunch" för två inklusive en stor Singha nästan 1 000 SEK utan att ha Te eller kaffe inkluderat.
Mate... Visa hela »

9 feb 2020

"den ödmjuke krögaren Sayan Isaksson har både Nobelmiddagar och Michelinstjärnor i bagaget. En detaljernas man, som allt som oftast syns i det öppna köket."

Så presenteras krögaren på Krogguiden. Han var nog inte där igår... Visa hela »

9 feb 2020

Brukade besöka Berns Asiatiska brunch tidigare och tänkte ge den nya brunchen en chans men blev ordentligt besviken. Allt var i princip sämre, utbudet, smakerna, personalen. Tror även priset var högre! Det var slarvigt uppdukat där det saknades både beskrivningar... Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

26 jan 2020

Servicen var katastrofal, dem hade inte koll på deras egna meny, serverade skaldjur till allergiker trots tydliga instruktioner att alla mat till vårt bord skulle vara skaldjursfritt, glömde bort vår beställning både gällande dryck och mat flera gånger, r... Visa hela »