Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mitt i Berzelii Park i centrala Stockholm hittar du Berns anrika 1800-talssalonger. Här ryms inte bara föreställningar utan även boutiquehotell, restauranger, barer, klubbar, event- och konferensmöjligheter. Bland annat erbjuder terrassen och stora salongen dansgolv, dj:s och livespelningar. I anslutning till Berns hittar du China Teatern.

Se även Berns Asiatiska, Berns Hotel, LE!, Neu

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 apr 2019

Berns funkar på riktigt för allt. För en utgång är det ett säkert kort, speciellt roligt blir det när de har dj’s på besök. Om det är nyår som ska firas ute i vimlet är Berns ett prima val.
Som sagt, Berns funkar verkligen fö... Visa hela »

12 nov 2018

Berns är alltid ett säkert kort. Håller sig på toppen när de gäller allt. Börjar man utanför så är ju byggnaden i sig själv extremt vacker. Men insidan lika vacker. Flera våningar med fin inredning. Blandat med gammal arkitektur och de... Visa hela »

20 mar 2019

Berns funkar oftast för nästan vilket tillfälle som helst. Köket är bra för bruncher luncher och middagar, det finns olika dansgolv (inklusive Neu på nedervåningen och lilla separata hotellterrassen högst upp) och många bra konserter hålls h... Visa hela »

28 feb 2019

Anrik lokal. Stor utomhusbar på sommaren.

2 feb 2020

Berns är som många nämner ett SÄKERT kort för alla tillfällen. Ut och äta gott? Berns. Ut för ett glas vin? Berns. Sänka några kalla? Berns. Helgfrukost? Berns. Ordentlig nattklubb med klackarna i taket? Berns.

Lokalen i sig är vä... Visa hela »

5 jun 2018

Tycker inte Berns som helhet kan få mycket annat än en femma. Restaurang, bar, nattklubb och konsertlokal håller alltid hög klass.

28 jan 2020

Vacker lokal och god mat om än liiiiite dyrt:) Sushin är ju deras signum så testa.

27 feb 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

28 mar 2019

Alltså det är ju sjukt dyrt!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.