Berns

3,9
10 betyg
Bar
Nattklubb
Konsert
Festlokal
Konferenslokal
Berns
3,9
10 betyg

Mitt i Berzelii Park i centrala Stockholm hittar du Berns anrika 1800-talssalonger. Här ryms inte bara föreställningar utan även boutiquehotell, restauranger, barer, klubbar, event- och konferensmöjligheter. Bland annat erbjuder terrassen och stora salongen dansgolv, dj:s och livespelningar. I anslutning till Berns hittar du China Teatern.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
10

Recensioner av Berns

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Berns funkar på riktigt för allt. För en utgång är det ett säkert kort, speciellt roligt blir det när de har dj’s på besök. Om det är nyår som ska firas ute i vimlet är Berns ett prima val.
Som sagt, Berns funkar verkligen fö...

Berns är alltid ett säkert kort. Håller sig på toppen när de gäller allt. Börjar man utanför så är ju byggnaden i sig själv extremt vacker. Men insidan lika vacker. Flera våningar med fin inredning. Blandat med gammal arkitektur och de...

Anrik lokal. Stor utomhusbar på sommaren.

Berns funkar oftast för nästan vilket tillfälle som helst. Köket är bra för bruncher luncher och middagar, det finns olika dansgolv (inklusive Neu på nedervåningen och lilla separata hotellterrassen högst upp) och många bra konserter hålls h...

Berns är som många nämner ett SÄKERT kort för alla tillfällen. Ut och äta gott? Berns. Ut för ett glas vin? Berns. Sänka några kalla? Berns. Helgfrukost? Berns. Ordentlig nattklubb med klackarna i taket? Berns.

Lokalen i sig är vä...

Tycker inte Berns som helhet kan få mycket annat än en femma. Restaurang, bar, nattklubb och konsertlokal håller alltid hög klass.

Vacker lokal och god mat om än liiiiite dyrt:) Sushin är ju deras signum så testa.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Alltså det är ju sjukt dyrt!

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,9
10

Representerar du Berns?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Berns?

Berns ligger på Berzelii Park, 10327, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 150m).