Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kagges

4,3
22 betyg
Redigera Kagges

I Restaurant Frantzéns gamla lokaler i Gamla Stan huserar numera Kagges, en restaurang som drivs av två kompisar med erfarenhet från såväl kända Stockholmskrogar som internationellt. Här satsar de på en avslappnad restaurang med vällagad mat inspirerad av bland annat Norden och Frankrike.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 mar 2023

Har jag blivit kräsen? Vet inte om jag hade för höga förväntningarna..

Servicen är bra, mysig lokal.
Maten var god, det var trevligt men det där lilla extra saknades. Vilket jag lite förväntar mig på sånt här ställe. Visa hela »

3 mar 2019

Härligt ställe! Läste några recensioner innan och var otroligt taggad, de verkar ju byta meny lite efter säsong men favoriterna jag åt var ko och ost. 2/4 rätter var helt magiska medan de resterande absolut var goda men inte det där lilla extra.
Vi gav s... Visa hela »

24 feb 2023

Vi körde alla hjärtans-dag menyn den 14/2 och det börjar bra men fick en känsla av att vi behövde skynda på. Förstår att det var två sittningar men under en sån här meny så vill man ändå kunna typ lägga ner gaffeln inna... Visa hela »

Listad i: Vill gå hit
23 sep 2018 · Uppdaterad

Uppdatering 2020: Kagges har gått och blivit en favorit för mig. Återkommer minst en gång i månaden och maten håller alltid superklass medan servicen och stämningen toppar.

Ursprunglig recension: Har haft lite svårt att bestämma mig fö... Visa hela »

3 dec 2022

Härlig atmosfär och otrolig service!
Vi tog Kagges val av rätter med vinpaket. 3 av 4 rätter var helt magiska, den sista var faktiskt en besvikelse, konstig komponerad och tom kall när vi fick in den, vilket drar ner poängen lite. Dock var alla Vinerna helt otroliga... Visa hela »

27 sep 2020 · Uppdaterad

Äntligen fick jag äta på Kagges. Varit fullt varje gång jag försökt boka tidigare. Riktigt trevligt ställe. Litet och härlig atmosfär, lagom stimmigt. Satt i baren vilket jag tycker alla borde försöka göra.

Åt en snack och... Visa hela »

13 apr 2017

Fantastiskt! Maten, servicen och inredningen, allt får 5⭐️

2 nov 2019

Vet inte om förväntningarna var för höga men de svävar mellan en trea, svag fyra.

Det var gott, det var trevligt men det där lilla extra saknades.

Vi tog in fyra rätter var, de som stack ut ordentligt var min rätt med pocherat ägg och t... Visa hela »

5 maj 2020

Så svårt då det är nära en fyra!
Trevlig, liten och mysig restaurang. Väldigt avskalad i inredning men på ett bra sätt. Trevlig servis och kunnig. Gillar att man ser hur kockarna jobbar.

Anledningen till att dom får en trea är enkel... Visa hela »

4 maj 2020 · Uppdaterad

Säger bara fem, fem, fem, fem, fem!! Blir nästan provocerad av hur *jääävla* gott och trevligt det kan bli! Alltså; MATEN - hallå, jag har drömt om den på nätterna sen sist jag va där.. Personalen är magisk och då menar jag verklig... Visa hela »

8 sep 2017

Riktigt bra mat men jag saknar det lilla extra.

15 aug 2017

Riktigt god och vällagad mat.

9 sep 2019

Har haft två härliga kvällar på Kagges och känner mig långt ifrån färdig med stället! Gott, enkelt och trevligt.

29 dec 2018

Till Kagges går du en grå söndagskväll. Så fort du kliver in genom dörren är den gråa söndagskvällen long gone. Mitt sällskap och jag hamnar på Kagges när det är gästspel från Epok. Utan enorma förväntnin... Visa hela »

15 feb 2019

Utan tvekan Stockholms guldkorn, lyx i sin enkelhet. Längtar tills nästa besök!

10 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Talangfulla unga kockar tar middagsätande in i en ny dimension!

14 maj 2017

Alldeles underbart! Vilken smakupplevelse!

28 feb 2018

Kan tyvärr inte rekommendera Kagges trots mycket god mat. Lokalen är extremt trång och bullrig. Vid vårt besök tolv minusgrader ute och dörren svår att stänga. Gästerna får stänga dörren upprepade gånger trots påpekanden til... Visa hela »

14 maj 2017

Fantastiskt vin, fantastisk service och lokal. Maten är bortom fantastisk! Den var helt galen, så god att jag fick gåshud👌🏻

29 jul 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Så uppfriskande för att se ett ungt team som gör vad de älskar - deras energi är beroendeframkallande och resultatet är fantastiskt.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.