Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lådan

3,3 • 12 recensioner
Lådan

Med Flippin' Burgers-grundaren Jon Widegren vid spakarna satsar Lådan på bra streetfood, såsom sliders och pizza, kombinerat med öl från svenska mikrobryggerier. Här vill man skapa en avslappnad "ölhall" med 150 sittplatser.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 okt 2018

Har varit på Lådan 3 ggr nu. Första gången satte jag en svag 4:a här pga goda burgare, men efter andra recensionen sänkte jag betyget till en 3:a och nu efter tredje besöket drar jag faktiskt ned till en (möjligtvis stark) 2:a. Detta var nog mitt sista besö... Visa hela »

13 jan 2018 · Uppdaterad

Bra ställe för öl och enkel men riktigt god mat. Perfekt för större sällskap som vill ha något avslappnat.

14 apr 2017

Stor och trendig bar och restaurang som ligger i ett renoverat garage. De serverar massor av svenska microbryggerier på tapp och väldigt god mat. På menyn finns bl.a. sliders, falafel och cheese balls. Rätterna är små vilket speglas av priset (runt 55-60kr/rätt)... Visa hela »

5 nov 2018

Det var ett tag sedan jag var här och trots att jag var nöjd med maten , så har jag ändå inte haft någon lust att komma tillbaka

Det som är bra är att man får smårätter (sliders, chips, friterade grejjer) till bra pris och det sma... Visa hela »

8 dec 2018

Älskar sliders! Och dessa sliders är bra! Gillade dock inte chipsen som kom med. Är lite osäker på vad de är gjorda av, men de var sega och inte alls goda.

Känns som att Lådan är mer gjord för en skön AW än lunch.

17 nov 2018

Väldigt svårt att välja mellan en svag trea eller två här, men om jag ska följa min spontana magkänsla blir det tyvärr inte mer än en tvåa - jag hade verkligen större förväntningar.

Jag har inget emot "low-key" s... Visa hela »

1 maj 2017

Provade Lådan i förra veckan i slutet på lunchserveringen. Kanske var förväntningarna för högt ställda (Har ju Flippin i huvudet), för jag blev inte väldigt imponerad. Men det kanske tar sig.

Stället är stort, avskalat, enkelt i... Visa hela »

10 jul 2018

Besökte först i samband med fotbolls-VM. Dels en väldigt lugn söndagskväll, dels en mer eller mindre fullsatt tisdagskväll (inte Sverige-match). Menyn är lika god som liten och enkel. Ett slags matsallslokal som ändå blir väldigt trevlig, med stabil... Visa hela »

22 okt 2018

Skön stämning på stället. Dock var de otroligt mycket folk när vi var där, så det var svårt att få sittplatser. De kan faktiskt optimera sin lokal en aningen bättre. Att baren och köket låg på två helt olika ställen kä... Visa hela »

13 mar 2019

Bra som tilltugg, men maten är inte super kvalitet.

Vi beställde vegetarisk pizza, SNS burgar, blomkåls taco och en new york style ”cheesecake”.

Pizzan var helt okej. Den smakar lite som en blandning av langos och en ostfralla. Verkande inte helt nybakad... Visa hela »

7 jun 2019

Besökte er idag på smaka på Stockholm. Supergod korv och trevlig personal.

19 mar 2017

Lysande slider, pizzaslice, gott drickbart helt avskalad miljö!