La Girafe

4,1
10 betyg
Redigera La Girafe

Pontus Frithiofs kvarterskrog på Kungsholmen erbjuder ett mat- och inredningskoncept med inspiration hämtad från Frankrike. Bistron erbjuder en plats att landa på för såväl frukost och lunch som middag och afterwork.

Folkliga La Girafe är en lika lättillgänglig kvarterskrog som stilig bistro med inspiration från Frankrike. Här är filosofin att alla ska kunna njuta av exklusiva smaker, och man håller öppet från morgon till kväll för såväl frukost och lunch som sena middagar och skönt häng i baren.

Hösten 2022 fick krogen ett nytt utseende och blev en ombonad plats med träpanel på väggarna, fiskbensparkett, sammetsfåtöljer och böljande textilier. I den moderna bistromiljön serveras en meny med inspiration hämtad från det mångkulturella Paris, med signaturrätter som La Girafes vietnamesiska vårrullar, men också nya smårätter som charkuterier, råbiff, burgare, vegetariska rätter och stiliga desserter. Vill man göra det enkelt för sig kan man välja chef's choice av förrätt, varmrätt och efterrätt. I cafédelen serveras frukost och lunch med både kalla och varma rätter. Tanken är att kunna erbjuda något för alla umgängen och tillfällen.

Dags att fira något? Då kanske du och ditt sällskap vill sitta mer avskilt. Då finns möjligheten att boka restaurangens chambre séparée och tillsammans med personalen skräddarsy ett trevligt upplägg som passar just er.

Se även Pocket by Pontus Arenastaden, Pontus in the Park, Atelier 23, Pocket Café by Pontus, Pocket Café by Pontus Norrsken House, Pic Poc by Pontus Frithiof, La Tour, Le Bar

Användarbilder på La Girafe Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Girafe av Rebecca S.
  • Bild från La Girafe av Rebecca S.
  • Bild från La Girafe av Rebecca S.
  • Bild från La Girafe av Emma B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 sep 2020 · Uppdaterad

Helt enkelt ok. Kanske snuddar på en fyra men eftersom min känsla var att jag inte nog kommer tillbaka trots att allt var bra säger en del.
Trevlig service, tillmötesgående.
Trevlig intressant meny
Min råbiff var annorlunda och god men inte mer än så... Visa hela »

4 nov 2020

En god och prisvärd lunch. Öppen och välkomnande känsla och väldigt snyggt inrett. Var där på lunch en onsdag och dom hade lite av allt, en dagens, en vegetarisk, en kyckling, smörgåsar etc. Väldigt klassiska lunchrätter men med super gods sma... Visa hela »

29 sep 2020

Pontus Frithiof har öppnat ny kvarterskrog på Fleminggatan på Kungsholmen. Restaurangen är snyggt inredd i kolonial stil, med en familjär känsla som också speglar maten. Grunden är fransk med inspiration från gamla franska kolonier som Vietnam och Mar... Visa hela »

28 feb 2023

Översätt till svenska »

Så mysigt och gott!

1 mar 2023

Supergod mat, härlig personal och väldigt mysig atmosfär i restaurangen. Helt ärligt, den absolut godaste tiramisun jag någonsin ätit i hela mitt liv!

17 sep 2020

möter alla förväntningar. Kontinentalt, superb service och spännande meny.

Stockholm, men framförallt Kungsholmen är äntligen berikat med utomordentlig kvarterskrog.

13 dec 2020

Superhärligt fransk myscafé som har allt du behöver. Genomtänkt inredning, trevlig fransk musik, genuint engagerad personal och underbar fika. Tips: testa deras croissanter - de är de godaste i Stockholm och på samma nivå som man hittar i Paris.

23 okt 2020

Smaklös och tråkig mat rakt igenom. Dock trevlig och serviceminded personal. Men, vi kommer absolut inte gå tillbaka!

28 feb 2023

7 mar 2023