Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

La Madrina

3,6
8 recensioner
Redigera La Madrina
La Madrina

Italienska La Madrina på Birger Jarlsgatan är uppdelad i två våningar; här hittar man italienska gourmeträtter på övervåningen och en avslappnad cicchetti-bar med plockmat såsom charkuterier och pizza på entréplan. Givetvis serveras utvalda viner till.

Användarbilder på La Madrina Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från La Madrina av Adam L.
  • Bild från La Madrina av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 nov 2018

Velat gå till La Madrina ett tag, då jag hört en del gott om det. Välkomnandet av mannen i baren var inte jättevarmt direkt, men 5 sekunder är inget jag lägger någon större vikt i. Det var tomt på entréplan (tisdag), men uppe på ö... Visa hela »

16 mar 2019

Jag testade signaturpizzan med fikon och löjromspizzan, vilket var väldigt goda. Mysigt ställe och god pizza men ganska dyrt, vilket drar ner betyget.

23 apr 2020

Trevlig liten italienare i kvarteret! Tråkigt att det är stängt på söndagar när man alltid vill ha pizza ;)

Listad i: Bästa pizzan!
19 feb 2019

Mysig lokal. Men tyvärr är hela upplevelsen ej minnesvärd. Mten smakar ok. Servicen är ok. Kan ej komma på något riktigt negativt men värre är att jag inte kommer på anledning att återvända. Bor man i närheten så kanske hamnar man... Visa hela »

4 jun 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

God mat. Jag satt på övervåningen och det var trevligt och mysigt. Personalen var vänlig och servicen var anständigt snabb. En fantastisk upplevelse!

8 jun 2017

Efter mitt första besök på denna lilla krog kan jag konstatera att det verkar vara en riktig liten pärla. Supertrevligt bemötande, härlig miljö och väldigt god mat möttes jag och mitt sällskap av. Kan dock tycka att prosciutton till förrät... Visa hela »

16 mar 2017

Mysigt ställe med härlig stämning. God lunch som passar alla och stort urval italienska viner på glas. Tryffelpizzan på kvällen är ett måste!

10 jan 2017

Bra mat, härlig atmosfär och trevlig personal

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.