Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Tonteria

5,0 • 2 recensioner
La Tonteria

På tapasrestaurangen La Tonteria har man tagit med sig en bit av Spanien till Vasastan. Här serveras allt från typiska smårätter till ost, chark och klassisk Crema Catalana.

Mitt på Norrmalm, en kort promenad från Rådmansgatan och Odenplan, hittar du La Tonteria på den lugnare delen av Rådmansgatan. En modern taverna med avskalad interiör, färgglada detaljer och antika inslag där trä, grönt marmor och dekorerat kakel sätter prägel. Här kan man sitta i baren eller i matsalen, som har plats för upp mot 40 gäster. Längst in i restaurangen finns även en sal som kan bokas som ett chambre séparée för 20 personer.

I köket tillagas spanska specialiteter och menyn erbjuder ett handplockat urval av ost och chark, tapas i mängder och hemgjorda desserter. Klassiska delikatesser som bläckfisk, räkor och iberico är exempel på sådant du hittar på menyn. I baren serveras många spanska viner, cava, sangria, öl och enklare drinkar.

På helger anordnar La Tonteria afterworks med cava och tapas, och sommartid välkomnar de till ölhäng på uteserveringen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep 2018

Supermysig, inbjudande och charmig restaurang, med välgjord och genomtänkt meny. Helt klart en ny favorit som kommer återbesökas flera gånger!

28 sep 2018

Trevlig personal och fantastisk mat! Rekommenderar!