Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Madrid Tapas Bar

3,7
6 recensioner
Madrid Tapas Bar

På R Madrid Tapas Bar nära Mariatorget satsar man på att skapa en familjär känsla, precis som i Spanien. Här kan man slinka in för att ta en AW eller äta en spansk middag tillsammans med vänner och familj. Restaurangens specialiteter är tapas och paella, tillagade med kärlek.

R Madrid Tapas Bar har en meny full av genuina och klassiska spanska tapas, såsom tortilla, gambas, spanska ostar och chark, men även paella och andra varmrätter står i fokus. Har man plats över för dessert kan man bland annat avrunda middagen med den katalanska klassikern crema catalana.

Interiören för tankarna till en pittoresk gata i Sydamerika eller Spanien, med färgglada stolar, träbord, gatlyktor och gröna växter. Här finns det utrymme för många typer av sällskap, stora som små, och det går även bra att slå sig ned vid bardisken för att ta ett glas och något att äta. Likt en genuin spansk tapasbar är det lika enkelt att droppa in för en öl som att dela på några tapas eller äta en hel måltid. Tanken är att alla ska känna sig som hemma. 

I baren serveras både vin och populära drinkar som margarita och mojito. Är man snarare sugen på sangria kan man räkna med att kunna hitta även det bland utbudet. På sommaren är det bara att slå sig ner på uteserveringen längs Hornsgatan och spana i folklivet medan man tar något att äta eller dricka.

Användarbilder på Madrid Tapas Bar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Madrid Tapas Bar av Fredrik J.
  • Bild från Madrid Tapas Bar av Fredrik J.
  • Bild från Madrid Tapas Bar av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019

Madrid tapas Bar ligger på Hornsgatan. Nära Folkbaren och bara ett stenkast från Mariatorget. Alltså: ett riktigt bra läge. När du kommer in i lokalen förflyttas du till Spanien. Det är mörkt och murrigt. Gatlyktor i äldre modell står utstä... Visa hela »

1 jun 2018 · Uppdaterad

Väldigt lyft med nya, utökade lokalen. Personalen är väldigt trevlig och maten är god.

2 jan 2020

Åt här med min fru på nyårsafton. Väldigt mysig restaurang, fint inrett. Känns lite som att sitta på en bakgata i Barcelona eller liknande.

Maten var väldigt god och vi blev väl omhändertagna. Vi åt 10 tapasrätter och så... Visa hela »

23 jan 2020

Den beställda Quesadillan kom in utan mangopuré - frågade personalen som skulle återkomma, vilket han inte gjorde och efter ca 10min frågade vi en annan personal som tog med sig fatet ut och kom tillbaka med mangopurén på fatet, men då hade det gå... Visa hela »

10 dec 2017

Genuin tapasbar! Härlig mat och jättetrevlig personal!

18 sep 2017

Underbar restaurant med genuin kunskap om både mat och dryck. Rekommenderas