Mamas and Tapas Kungsholmen

2,1
7 betyg
$
Tapasrestaurang
Mamas and Tapas
2,1
7 betyg

Sedan 1991 har Mamas and Tapas serverat tapasrätter på Scheelegatan på Kungsholmen. Deras nästan 30 år långa historia gör dem till Stockholms äldsta tapasrestaurang. Det firades genom en totalrenovering som avslutades under våren 2019, då allmänheten välkomnades in i den uppgraderade restaurangen.

Här möts du av kakelklädda väggar med en vacker blå färg, som sprider varm stämning genom hela lokalen. Matsalen, som är liten och intim, är dekorerad med vackra tavlor vilket stärker hemma hos-känslan och skapar en mysig upplevelse. Här vill man definitivt sitta länge.

Med en meny bestående av ett femtiotal tapasrätter att välja bland, finns det hos Mamas and Tapas något för alla smaker. Här hittar du allt från spanska klassisker som pulpo, calamares, croquetas och patatas bravas till grillat kött och minihamburgare. Tapas är ett perfekt sätt att både njuta av flera goda rätter, samtidigt som man umgås med sina nära och kära – oavsett om man stannar till en vardagkväll eller för att fira in helgen.

Är ni ett större sällskap serveras ni specialkomponerade tapasmenyer för en ultimat upplevelse. På söndagar bjuder Mamas and Tapas in till "Sunday Paella Feast" då man kan avnjuta en äkta paella på traditionellt spanskt vis och ett glas sangria till ett plånboksvänligt pris.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Mamas and Tapas Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,1
7

Recensioner av Mamas and Tapas

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nej, alltså det här är en stilstudie i hur man inte bedriver en restaurang med nöjda gäster. Otrevlig personal, ingen koll, allt slut på menyn, inte möjligt att allergianpassa. Vi bytte ställe efter vårt försök till beställning.

Gå inte hit. Måste tyvärr skriva det efter vår tur dit i lördags. Kom hungriga vid 19 och hade barn med oss. Bad om något lämpligt för barn och de hade 1 rätt att välja på för resten var slut. Det var fine tyckte vi och chansade på...

God middag! Beställde in massa rätter och tyckte maten var grym. Vi hade en superduktig servitris som verkligen såg oss och tog hand om oss! Var där runt kl 18.30 en tisdag så var dock inte direkt fullt. Mat och efterrätt var väldigt bra, det enda som drar ner be...

Jag kommer ihåg när Mamas & Tapas öppnade och var en del av krogrevolutionen på Kungsholmen (tänk Temple Bar, Salt, El Diablo, Lemon Bar). Nu är det en halvdant ställe med alldeles för flottiga tapasrätter där de varma känns micrade. Lokal...

Ingen bra upplevelse. 5 rätter var redan slut när vi satte oss vid 19 på kvällen. Vi beställde annat men kort efter kom kyparen ut och sa att två av rätterna vi beställt också var slut. Det fick bli spanska köttbullar som tilltugg och dessa var se...

Supertrevlig servitris och otroligt god mat, vi hade en riktigt bra kväll på Mamas and tapas!

Inget jag rekommenderar! Har sedan tio år tillbaka älskat Mamas&tapas med blev nu för första gången riktigt besviken. Flera rätter var slut, maten håller inte samma kvalitet som tidigare och personalen är inte speciellt serviceminded utan står hel...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,1
7

Representerar du Mamas and Tapas Kungsholmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Mamas and Tapas Kungsholmen?

På Mamas and Tapas Kungsholmen serveras bland annat:

  • Fisk
  • Kött
  • Vegetariskt
  • Tapas
  • Spanskt

Vad kostar det att äta på Mamas and Tapas Kungsholmen?

Mamas and Tapas Kungsholmen ligger i prisklassen Budget ($).

Har Mamas and Tapas Kungsholmen uteservering?

Ja, Mamas and Tapas Kungsholmen har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Vilken typ av stämning är det på Mamas and Tapas Kungsholmen?

Vi skulle beskriva stämningen på Mamas and Tapas Kungsholmen som mysig och lite lugnare.

Har Mamas and Tapas Kungsholmen vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Mamas and Tapas Kungsholmen har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Mamas and Tapas Kungsholmen?

Mamas and Tapas Kungsholmen ligger på Scheelegatan 3, 112 23, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 200m).