Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mamas & Tapas Kungsholmen

1,7 • 3 recensioner
Mamas & Tapas Kungsholmen

På Mamas & Tapas, Stockholms äldsta tapasrestaurang, är tapasmenyn lång och lokalen liten. Här råder avspänd stämning, precis som på ett litet matställe i Spanien. Såväl tapas som budgetvänliga varmrätter erbjuds och bland dryckerna hittar du bland annat sangria, öl och cocktails.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 jun 2019

Gå inte hit. Måste tyvärr skriva det efter vår tur dit i lördags. Kom hungriga vid 19 och hade barn med oss. Bad om något lämpligt för barn och de hade 1 rätt att välja på för resten var slut. Det var fine tyckte vi och chansade på... Visa hela »

31 dec 2018

Jag kommer ihåg när Mamas & Tapas öppnade och var en del av krogrevolutionen på Kungsholmen (tänk Temple Bar, Salt, El Diablo, Lemon Bar). Nu är det en halvdant ställe med alldeles för flottiga tapasrätter där de varma känns micrade. Lokal... Visa hela »

10 jun 2019

Ingen bra upplevelse. 5 rätter var redan slut när vi satte oss vid 19 på kvällen. Vi beställde annat men kort efter kom kyparen ut och sa att två av rätterna vi beställt också var slut. Det fick bli spanska köttbullar som tilltugg och dessa var se... Visa hela »