Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mesh (Planet Food)

4,5
4 betyg
Redigera Mesh (Planet Food)

Östermalms Saluhall gömmer många trevliga pärlor som faller foodies i smaken. En av dessa är Mesh, som tidigare hette Planet Food. Här kan du som vill äta något snabbt och enkelt men ändå hälsosamt välja bland en rad nyttiga snabbmatsalternativ som wraps, sallader och den välkända hälsotallriken. Här finns alltid en rätt för veganer, vegetarianer eller laktoskänsliga. Genom att alltid använda fina råvaror som innehåller viktiga mineraler och vitaminer har grundaren Meshmesh Nildalen skapat ett koncept som passar dagens hälsomedvetenhet.

Användarbilder på Mesh (Planet Food) Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mesh (Planet Food) av Mimmi S.
  • Bild från Mesh (Planet Food) av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 okt 2019

Blev en middag här en kväll när det behövde gå snabbt. Då det inte fanns jätte många ställen i saluhallen som hade bord ( som inte var restaurang ) så hamnade vi här. Och det blev bra!

Vi ville ha något fräscht och enke... Visa hela »

5 mar 2020

Perfekt ställe för en lunch eller om man smidigt vill köpa med sig när man är på språng.
Fullkomligt älskar deras Wrap Bombay och deras hälsotallrik.
Personalen är alltid super trevliga och snälla!

8 apr 2015

Grymma wraps som känns nyttiga och fräscha, bra pris och stora och matiga wraps. Min favorit är club. Vi brukar dela en wrap med min kollega och ta en god juice till. Favoriten är med morot, äpple och ingefära. Även den som heter fatburner är god. Har också... Visa hela »

20 feb 2015

Ett perfekt ställe att köpa med sig lunch på en vardag eller för att ta med på picknick en helg. Jag har nog ätit +100st wraps genom alla år och den absolut bästa är deras Bombay. De har även fina sallader men framförallt är deras fä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.