Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Morfar Ginko

3,6
10 recensioner
Morfar Ginko

Morfar Ginko vid Mariatorget hör till några av Söders hippaste barer, med dj:s och barhäng hela veckan. Vägg-i-vägg ligger systerkonceptet Pappa Ray Ray, restaurangdelen där du stillar hungern med schysst mat i mellanklassen. Dessutom har de en barbershop i källaren.

Användarbilder på Morfar Ginko Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Morfar Ginko av Mimmi S.
  • Bild från Morfar Ginko av Mimmi S.
  • Bild från Morfar Ginko av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 maj 2019

Jag är så förvirrad. Blev förvirrad när jag kom in, när jag var där, nu efter och när jag läser andras recensioner. Känns inte alls som jag var på samma plats.

Har varit nyfiken på att testa stället, speciellt på som... Visa hela »

19 sep 2016

Riktigt bra som både bar och restaurang.

19 maj 2019

Har inte ätit på Ginko men hängt lite i baren, bra drinkar, lite stökig inredning för min smak, bra musik, skönaste barberarna i stan med generösa öppettider i källaren !!

29 mar 2016

Härlig bar! Jag har inte ätit med som bar är det en av mina favoriter.

2 jul 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag bor på samma gata och witenessed kvaliteten nedgången på denna plats. De är intresserade av vinst, och sätta kvalitet sist. De kommer att tjäna dig ett miniscule glas vin och ändå ta ut mer än de flesta (om inte alla) av sina konkurrenter på... Visa hela »

6 jun 2016

Jättetrevligt ställe! Härlig bar med goda drinkar! Pingisbord och enkel men god och vällagad mat. Klientelet varierar och så även hur trevliga de är. Somliga kvällar är det snaskigt men mycket folk, andra kvällar håller sig folk mer för s... Visa hela »

16 jul 2015 · Uppdaterad

Prisvärt och genuint ställe med mycket karaktär. Blev positivt överraskad, har dock inte ätit här ännu men ska planera in det snarast!

15 nov 2015

Ouppmärksam, sur och otrevlig personal. De två rätter vi siktat in oss på var slut.
Det blev ingen dricks!
Men det är ett mysigt ställe och maten är nog god när den inte är slut. Men allt blir bara dåligt med sån sur personal.

30 jan 2017

Stockholms bästa bar!

14 apr 2016

Riktigt riktigt bra mat. Supergoda små förrätter (smögensoppa och löjrom på frasig smördeg). Smakrik biff med fina tillbehör och en underbar créme catalana m citrusfrukter.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

14 apr 2019

https://mallesworldofmusic.blogspot.com/2019/03/garage-sessions-vol-2-toof-marble.html Den här recensionen handlar inte om själva restaurangen Morfar Ginko. Trevligt ställe annars, har inte käkat deras mat. Jag vill skriva om den nya Sthlms klubben Garage Sessions.

Dera... Visa hela »