Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nosh and Chow

3,4
23 betyg
  • Norrlandsgatan 24
    • City, Östermalm, Norrmalm
  • Denna verksamhet har rapporterats som permanent stängd.
Redigera Nosh and Chow

På Norrlandsgatan, i ett så kallat town house, huserar detta krogkoncept i Berns regi. I fyra våningsplan, ett gårdshus och en privat innergård (sammanlagt 2 300 kvadratmeter) samsas mat och dryck. Den tjusiga inredningen präglas i första hand av rökiga färger, mässingdetaljer och enkla former. Klassiskt, en stil som passar sig väl i ett Town House - kanske på Manhattan. Inredningen har skapats av den spanske inredningsarkitekten Lázaro Rosa-Violán som står bakom flera omtalade restauranginredningar i Barcelona och Madrid - bland annat Boca Grande och Big Fish.

Användarbilder på Nosh and Chow Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Nosh and Chow av Charlotte A.
  • Bild från Nosh and Chow av Adam L.
  • Grillad durade – Bild från Nosh and Chow av Malin S.
  • Siktomtacos – Bild från Nosh and Chow av Malin S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2019

Jag var och åt på Nosh and Chow med någe tjejkompisar i lördags. Har velat prova stället en längre tid, men har bara varit här på kvällskvisten.
Efter att ha hört blandad kompott om maten av vänner så hade jag inga direkta fö... Visa hela »

Listad i: Bästa AW
7 feb 2020

Recensionen gäller lunchen. Den var helt okej. Tog råbiffen. Hade kunnat vara en något större portion. God, men inget speciellt. De kan nog bättre, får testa middagen men av någon anledning blir det aldrig att man går hit...

6 nov 2018

Har hittills bara besökt stället på kvällskvisten när festen har börjat och party people är i gång!

Har gått förbi stället flera gånger och ser ju fantastiskt fint ut utifrån! Och inne är de lika fint som jag trott. Visa hela »

27 okt 2018 · Uppdaterad

Jag hade inte hört så gott om den här restaurangen. Fått tveksamma berättelser om både om maten och servicen. Kanske hade jag således inte så höga förväntningar, men jag blev verkligen positivt överraskad av mitt besök på No... Visa hela »

10 apr 2018

Så härligt ställe, skulle beskriva det som hemtrevligt!
I restaurangen är stolar bekväma och maten fantastiskt god. På menyn finns något för alla och en lång vinlista som personalen verkade kunna utantill. Servicen är verkligen på topp!... Visa hela »

10 apr 2018 · Uppdaterad

Fantastiskt med ett ett town house-koncept i Stockholm. Tror inte jag testat maten men barerna är oftast riktigt bra.

Listad i: Sommar, 🥃 Bra barer
7 jun 2019

Stimmet, surret, maten, glimten i ögat hos personalen. Gå inte hit om du vill ha en lugn kväll med din dejt eller med dina föräldrar. Ljudnivån är hög men det hör liksom till på Nosh and chow. Det känns som det är lite av inredningen. ... Visa hela »

4 mar 2020

Mysig lokal och helt okej mat.
Tyckte tyvärr inte maten var något speciellt. små rätter, dyra priser och ganska smaklöst.
Rekommenderar att gå hit om man ska ta en drink men tyvärr inte värt ett besök för middag!

11 feb 2020

"푸른 바다 보다 더 푸른 바다 같은" eller "pureun bada boda deo pureun bada gateun"... aldrig tidigare har jag uppskattat neo-trance eller sydkoreanska så mycket som på Nosh. För dig som blev nyfiken slår du på Starry Night av Peggy Gou och njuter lika mycket som j... Visa hela »

10 sep 2022

Hade druckit en, EN! öl från nyöppnad bar, blev nekat inträde, bra reklam....

28 feb 2019

Trevligt och snyggt ställe. Mysigt med innergården. Dock luktar man scoutläger när man går därifrån pga eldstaden som verkar sakna normal skorsten.

2 nov 2018

Lokalen är helt fantastisk. Elegant, dov belysning, intimt och magiskt.
Maten är bra, lite svajjig men helt klart överprisad.
Stället är fungerar för AWn bättre.
Glitz and glamour

13 maj 2020

Nosh and Chow funkar bra, men har väl aldrig känt att "åh låt oss gå dit". Men ett bra ställe. Lokalen väldigt trevlig för drink om inte annat.

5 sep 2019

Otroligt tjusigt ställe, som jag verkligen behöver komma tillbaka till. Maten är riktigt god och väl tillagad, servicen är oklanderlig och drinkarna drömmiga! Var beredd på att du kommer behöva beställa en trerätters för att bli mätt.

18 aug 2018

Ett säkert kort! Goda drinkar, fin lokal och bra läge- perfekt för AW eller utgång. Kul också att bartenderna är öppna med att exprerimentera med drinkarna! Jag bad som en söt drink och fick en som smakade viol, jättegod! Plus att de traditionella drink... Visa hela »

17 maj 2019

Det här borde vara stureplangrupoens stolthet!!
Allt är bra, maten klubbarna, baren mono, lilla baren i entrén, men jag saknar Bernies med klubbvärdinnan Lill !!
Känns naket sen hon bytte ställe!
Bernies måste få liv igen !!!!!
Lill var en... Visa hela »

28 dec 2018

Kan ha varit den bästa middagen jag har ätit plus att servicen var amazing! Otrolig lyxig och mysig stämning. Samt att toaletten är en upplevelse i sig. Rekommenderas varmt!

12 mar 2014

Åt en mycket sen lunch, helt tomt i lokalen men fick knappt service ändå, snorkigt och lite avmätt. Ingen frågade hur det smakade eller hämtade mer dryck.

Mycket god gnocci med fläsk så det vägde upp mycket. Spänstigt, bra smak och lagom... Visa hela »

11 jul 2015

Högsta betyg för atmosfären, inredningen och trevlig personal. Dessutom åt jag den godaste varmrätten på väldigt länge-krämig gnocchi. Till dessert blev det rabarber, även den väldigt god. Nästa gång jag går hit blir det ett g... Visa hela »

18 apr 2017

Riktigt trevlig och härlig stämning! Bra service kombinerat med god mat! Deras mixed grill tyckte jag var riktigt trevlig när jag och min kille var där senast. :)

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.