Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nostrano

3,8
4 recensioner
Nostrano

I en liten lokal med tjugotalet platser på Timmermansgatan på Södermalm ligger Nostrano, en italiensk kvarterskrog som serverar pasta och italienska huvudrätter och brinner för vin. Lagom för er som vill ha en intim och varm känsla på tu man hand, men också en plats för familjen att mysa och avnjuta middagen på.

Användarbilder på Nostrano Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Nostrano av Fredrik S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 apr 2019 · Uppdaterad

Nja, här blev jag faktiskt besviken. Trodde att detta skulle vara en supercharmig liten italienare men det kändes inte allt särskilt genuint. Vi åt två pastarätter som man hade lagat mycket bättre hemma. Stället var väl rätt mysigt och personalen t... Visa hela »

5 maj 2020

Dom får 5 stjärnor av mig för deras gratinata. Har varit där flera gånger nu och den är wow varanda gång. Gott husvin.

2 jan 2019

Jag är först att recensera Nostrano och jag är både förvånad och inte. Nostrano känns lite som en bortglömd pärla. Enkel, rustik lokal och mat i samma anda med bra italiensk vinlista. Nästan lite Lady & Lufsen utan att vara kitschigt. Bra servi... Visa hela »

15 jan 2020

Har gått förbi Nostrano hur många gånger som helst då det bokstavligt talat ligger ett stenkast bort från där jag bor och alltid tyckt att det ser trevligt ut. Så fick jag äntligen tummen ur.

Priserna för pastan var bra och Secondi-rä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.