Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen

4,6
5 betyg
$$
Skandinavisk restaurang
Nybroe Smørrebrød
4,6
5 betyg

Nybroe Smørrebrød är en liten pärla inne i Östermalms Saluhall där man serverar den danska specialiteten smörrebröd. Botanisera bland ett stort utbud av pålägg och köp med dig ditt smörrebröd hem, eller ät på plats. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Smörrebrödet ligger nära danskarnas hjärta. I 15 år har Nybroe Smørrebrød serverat den klassiska rätten i Östermalmshallen och försökt införliva traditionen hos Stockholmarna. Variationen i ett smörrebröd gör att det passar såväl till lunch som mellanmål eller middag – allt är beroende på vilken typ av pålägg du väljer och vad du dricker till. Här erbjuds även catering för både privata tillställningar och företag i hela Stockholm.

Det serveras många olika varianter av smörrebröd med allt från det klassiska hantverket till moderna nytolkningar. Njut av smörrebröd med skagenröra, varmrökt lax med dill, currysill eller rostbiff, för att nämna några. Utbudet varierar från dag till dag och efter säsong, för att få fram de allra bästa smakerna. Här jobbar man med danska leverantörer och recept, med ambitionen att leverera den danska delikatessen med autenticitet. Självklart serveras smörrebrödet med iskall dansk öl, ett urval av viner, och varför inte slå till på en snaps?

Här sitter du i Östermalmshallens anrika och nyrenoverade lokaler som öppnade upp i mars 2020. Trots den omfattande renoveringen känner man historiens vingslag från 1888, då hallen byggdes, i både de retroflirtande möblerna, vackra väggmålningarna och de klassiska skomakarlamporna. Trots den anrika historien bjuder den avslappnade stämningen in till såväl afterwork-häng med kollegor som en tidig familjemiddag, eller varför inte en snabb lunch i förbifarten?

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Nybroe Smørrebrød Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Recensioner av Nybroe Smørrebrød

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Fantastiska smörrebröd! Ligger inne i Östermalmshallen, mysigt ställe att äta lunch på i vimlet en lördag när man gått på stan. Deras smörrebröd med skagenröra och löjrom är min absoluta favorit, kan vara en av de bäs...

Bästa smörrebröden i Stockholm. Hämtar ofta min lunch här och min absoluta favorit är "räkor i trängsel", handpillade räkor med hemgjord majonnäs. Det kommer ofta nya varianter och alla är så himla goda. Om man tycker att det ä...

Varit här många gånger och är alltid lika nöjd! Tar alltid ”dagens trea” som är tre olika smörrebröd och är alltid supergott. Kul att dom byggt ut restaurangen nu så det är mycket större med fler platser.

Om det just är smörrebröd man är på jakt efter så är detta bästa stället i Stockholm. Trevlig lokal både inne o ute, enormt bra o personlig service, bra bredd på smörrebrödsmenyn, kreativt utbud av både öl o snaps.

Helt Fantastiskt vacker och god Skagen och räkor från Nybroe Smörrebröd.
Vilken lyx take away !

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
5

Representerar du Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen?

Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen?

På Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen serveras bland annat:

  • Skandinaviskt
  • Fisk

Serverar Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen lunch?

Ja, Nybroe Smørrebrød har lunchserveringar.

Kan man beställa take away från Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Nybroe Smørrebrød. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen?

Nybroe Smørrebrød Östermalmshallen ligger på Nybrogatan 31 (Östermalmshallen), Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 50m).