Omino by Ingrosso

3,5
6 betyg
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Omino
3,5
6 betyg
Hemsida
Instagram

Omino drivs av familjen Ingrosso och är den lite "coolare" lillebrorsan till La Perla. Här satsar de på en familjär restaurang med högt tempo och italienska smaker.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Omino Användarbilder

Recensioner av Omino

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 jan 2023

Fint upplagt och god mat men inte överraskande eller extra som vi hade förväntan på. Här har man tyvärr inte koll på allergier utan serverade mathavre till en person som var glutenintolerant. Visserligen togs rätten bort från notan men magont och fö... Visa hela »

17 mar 2023

Väldigt mysigt restaurang med god mat och super trevlig och serviceinriktad personal. Kommer definitivt besöka restaurangen igen.

20 jun 2023

Fint presenterat men ingen smakupplevelse. Jag åt en kycklingsallad som var jätte snyggt upplagd men smakade inte så mkt

28 jul 2023

Absolut, här är en kort recension för

Restaurangen bjöd på en besviken upplevelse då vi tvingades vänta otåligt i 1 timme och 45 minuter innan maten serverades. Tyvärr motsvarade inte matens smaker våra förväntningar, vilket v... Visa hela »

3 jun 2023

Efter försäkran av personalen om lämplig bordsplacering och firande av 40-årigt äktenskap, blev allt tyvärr en flopp.
Förslaget från personalen om att boka på terrassen lät trevligt, men visade sig vara ett bord mitt i vimlet bland höglj... Visa hela »

27 jan 2023

Vacker miljö med ett fantastiskt fint bemötande och service. Mat tillagad med precision och hjärta. Och en jättefin selection av grappa, missa inte den. Anar att det kommer att bli många besök fram över.