Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Oyster Bar - Stockholm

3,6 • 5 recensioner
Oyster Bar - Stockholm

När man tänker lyxmat så ligger läckerheterna från havet också nära till hands. På Oyster Bar serveras skaldjur i alla dess former, tillsammans med bubblande champagne. Utöver skaldjursplatåer finns ett antal för- och huvudrätter. Trots finmat och bubbel är stämningen avslappnad och välkomnande.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 nov 2018

Hur trevlig personal som helst! Minglar med en, men inte så mycket att det stör. Men man får de där lilla extra. Känns mer välkomnade än när dom bara tar beställningen och går, här fick vi ett skratt med personalen!

Då jag var... Visa hela »

30 nov 2018

Har ätit här flera gånger och varje gång har ägaren gett oss ett varmt välkomnande, vilket är roligt. Maten har alltid haft väldig god kvalité, och av alla gångerna som jag har varit här kan jag inte minnas att jag eller någon annan i... Visa hela »

6 jul 2019 · Uppdaterad

Översätt till svenska »

The bar smells like chlorine. Dim lights and old furniture in the run down dining room with rest rooms with always open door right towards tables.

Appetizers with commercial tart shells. The soup too salty and tasted like cheap ready made soup from a supermarket. Bread very bad quality. Th... Visa hela »

9 jun 2018

Lite udda ställe som bara spelar Bowie och har en enormt karismatisk ägare. Maten var bra men kanske inte helt lever upp till väldigt högt ställda krav på skaldjursscenen. Dock ett trevligt och avslappnat alternativ för ett skönt häng.

18 apr 2017

Trevligt ställe med en härlig avsmakningsmeny! Perfekt för första dejten eller tjejmiddagen!